Top 10: a Való Világok méltán elfeledett arcai

Teo
Vágólapra másolva!
Szombaton indul az újabb VV-széria, ez már a nyolcadik. A legtöbbet szidott, de mindig jó nézettséget hozó reality emlékezetesebb figuráit már listáztuk, most egy sokkal nehezebb feladatot vállaltunk: azokat próbáltuk összeszedni, akik minimális nyomot hagytak a nézőkben, akik nemhogy a fődíjat, a milliókat nem vitték haza, de még a legtöbb tévéző emlékéből is kihullottak.
Vágólapra másolva!

A legszórakoztatóbb tíz villalakó listáját viszonylag könnyedén összeállítottuk, ez itt olvasható, azonban ahhoz, hogy az eredetibb karakterek jól működjenek, szükség van a megfelelő közegre, társakra, esetenként egyszerű statisztákra, akik mellett jól látható, ki irányítja bentről az adott realityt. A VV-sorozatokban jó esetben évadonként 3-4 érdekes figura mozgatta a szálakat, sokan viszont csak a castingon parádézhattak (ezt csak sejtjük, mert nem láthattuk), de a villában pár nap után elfogytak, elszürkültek.

Olyanokat, akik csak pár napot voltak benn, nem versenyeztetünk, mert nem volna fair: A VV7 Dávidjára például azért sem emlékezhet, mert alig hat nap után kizúgott. A VV3 és a VV4 castingja sikerült szerintünk a legjobban, mert abból a csapatból senkit nem tudtunk feltenni a szürkék toplistájára. Az alábbiak nem rossz emberek, biztos saját társaságukban népszerűek, talán van, aki sokra is vitte: de ők nem kerültek be a Való Világ Aranyalbumába.

10. Teo, VV6

Forrás: RTL

Egészen sokáig húzta, 101 napot volt benn, mégsem hagyott jelentős nyomot a pannon realitytörténelemben. Amilyen jó képek készültek róla a beköltözés előtt, annyira elszürkült odabenn, csak Aurelióval való kavarása miatt maradt valami halovány, tétova emlék.

9. Alexa, VV6

Forrás: rtl

Tíz napot kapott csak, de kísérteties vihorászása bizonyára felkeltette horrorfilm-gyártók figyelmét is. Még tíz nap alatt kikészítette volna több lakótársát, a falat kaparták volna kínjukban - sajnáljuk, hogy kipottyant.

8. Niki, VV1

Forrás: rtl

Egy kissé visszafogott, szemérmes, átlagos lány volt az első realityből, talán nem is tudta, hova jelentkezett: de honnan is tudhatta volna, hiszen a 2002-es Big Brother és a Való Világ volt az első igazi reality itthon, az akkor 1%-os Viasaton futó Bár után, amelyet viszont csak kevesen láttak.

7. Vikcsu, VV7

Forrás: rtl

A kutyakozmetikus lánytól a stáb is többet várt, az alapcsapattal ment be, 21 nap után könyörtelenül kiszavazták, nem vitte sokra. 2014-ben volt képernyőn, talán emlékszik rá a VV fanklub.

6. Laci, VV6

Forrás: RTL

Az Aurelio-féle hatodik évadban szerepelt, az első párbajon kihullott. Előtte csak Alexát ejtették ki a nézők, párbaj nélkül, csak ellenszenv okán. Laci nem hagyott sok nyomot maga után a villalakókban.

5. Csöpke, VV2

2003-ban szerepelt, úgyhogy nem csoda, ha nem emlékszik rá, noha 30 napot töltött benn a villában. Egy nagyszájú, temperamentumos, de utálkozó nőszemély volt a képernyőn (az életben biztos egy tündérke), hamar kiesett. Jó reality-arc lett volna, ha még marad. Az Origónál járt később, normálisnak tűnt.

4. Melinda, VV5

Forrás: RTL

Az „amazonok kategória" beszavazó show győztesétől többet várt minden tévéző, de két hetet sem volt képernyőn. Finoman szólva sem hozta meg neki a világhírt a tévés szereplés, noha a közmondásos 15 percnél többet kapott.

Az első három helyezettért kattintson a következő oldalra!