Alexandra Daddarióra bizonyára sokan felfigyeltek a True Detective-ben, főleg, miután megmutatta hibátlan melleit. A színésznőt korábban is láthattuk már komolyabb tévés szerepekben, azóta sajnos csak egy-két epizódban tűnt fel itt-ott – benne lesz viszont a Baywatch közelgő filmváltozatában, ő lesz az új Summer Quinn.

Nem kevesebbre vállalkoztunk, mint hogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színésznőket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend. Ez az 56. rész, a sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Alexandra Daddario,  rá a legtöbben valószínűleg a True Detective-ben figyelhettek fel. "Sokunknál megállt az idő, amikor Alexandra Daddario befészkelte magát Woody Harrelson ölébe, és levette a pólóját" – írta a mi nevünkben is filmklubos kollégánk a Kamaszkorunk legszebb mellei című cikksorozatban. 

A színésznő New Yorkban született, első szerepét 16 évesen egy szappanoperában, az All My Children-ben kapta, ott 43 epizódban láthattuk. Ezután jött egy remek független film, A tintahal és a bálna, majd kisebb vendégszerepek olyan sorozatokban, mint a Maffiózók, az Esküdt ellenségek vagy A hatalom hálójában.  

Sokan irigykedtünk Woody HarrelsonraForrás: AFP/Frazer Harrison

A Percy Jackson-filmekkel vált viszonylag ismertté, játszott a Törésvonal-ban is, miközben komolyabb tévés munkát A nagy svindli-ben és a Vásott szülők-ben vállalt.

A True Detective után olyan szériákban tűnt fel, mint az Új csaj, az Amerikai Horror Story vagy A munka hősei, és még ebben az évben is jön vele három film. Sőt 2017-re is van már két filmje betervezve, az akkor érkező Baywatch-ban ő lesz Nicole Eggert utódja, vagyis az új Summer Quinn.

A Baywatch csapatában, balról a másodikForrás: Paramount

Párjáról nemigen tudni, a hollywoodi sztárok kavarásait számon tartó Who's Dated Who? egyetlen megerősített kapcsolatáról tud, Jason Fuchsszal járt egy ideig. Talán érdemes nála próbálkozni, mutatunk még pár képet, hogy meghozzuk a kedvét!

Forrás: Pathé
Forrás: AFP/Jason Merritt
Forrás: AFP/Frazer Harrison
Forrás: AFP/2016 Getty Images/John Sciulli
Forrás: AFP/2015 Getty Images/Mike Windle
Forrás: AFP/2015 Getty Images/Frazer Harrison