Valkó Eszter és Peller Anna pórul járt

Valkó Eszter
Vágólapra másolva!
Ők ketten kapták párjukkal együtt a legszolidabb szállást, egy leharcolt cirkuszi kocsiban, nyikorgó kis ágyakkal. Elrajtolt a Nyerő páros.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub műsorában a párok női tagjainak egy 6-7 méter magasan található, folyamatosan elvékonyodó pallón kellett átmenniük, aminek a végéről át kellett ugraniuk a túloldalra. Valkó Eszternek tériszonya van, így rögtön az első feladatnál leblokkolt.

Valkó Eszter Forrás: RTL

„Nagyon remélem, hogy ebben a játékban azokat a gátlásaimat, félelmeimet, a beszariságomat, ami egyébként megvan, le tudom győzni. Tehát ami a komfortzónámon kívül van, olyan helyzetbe nem megyek bele, de most egészen más a helyzet és most egymásra vagyunk hagyatkozva, illetve legfőképpen én rá" – mondta a műsor előtt, de párjával elvesztették a feltett összeget.

Egy újabb feladat során a női szereplőknek kellett választ adniuk olyan kérdésekre, mint mikor veszítette el a szüzességét a párjuk, illetve milyen alsónadrág van épp rajta. Pumped Gabo barátnője maradt legtovább játékban, ők a legtágasabb, elegáns lakosztályt választották maguknak.

A többieknek is korrekt szállás jutott a nagy kertes villában, de Valkó Eszter és Peller Anna, illetve párjaik a kint felállított, fából összetákolt lakókocsiban kaptak csak szállást, amolyan kempingezős hangulatban tértek nyugovóra.