Star Academy: flört a jakuzziban, sértődés a jelölés miatt

2016.08.30. 21:55

A Star Academy augusztus 30-i adásában már megkezdte a felkészülést a szombati show-ra a csapat, a tánc- és énekórák után ment a hosszas lelkizés, este pedig volt egy kis huncutkodás a jakuzziban.

A TV2-es tehetségkutató szereplői már jártak tánctanárnál, gyakorolták a koreográfiát, énektanár is foglalkozott velük, skáláztak. Keresztes Ildikó a héten a vezető tanár, ő járt benn nálunk, kiosztotta a feladatokat, kiderült, mely akadémista mely előadó ismert dalát kapta – mindenki tehetségkutatóban feltűnt olyan magyar és külföldi énekes számával próbálkozhat (lesz Hien-, Janicsák Veca- és Kocsis Tibor-nóta is).

Keresztes Ildikónak nagy tekintélye van bennForrás: tv2

Holdampf Linda stylist is kezelésbe vette az ifjoncokat, kérte, hogy túrják fel a ruhatárukat, változtassanak. Végül mindenki a saját stílusa szerint öltözött fel, ennek megfelelően többen pont úgy néztek ki, mintha épp a körúton sétálgattak volna, egy héttel a tévéműsor indulása és az ismertség előtt, civilben.

Teljesen hétköznapi farmer-pólós, kockás inges szerelések is akadtak, de a stylist inkább a hitehagyottság vagy füllentés miatt emelte fel a hangját. Mindenesetre látszik, hogy van olyan ember benn, akinek szavát sem hallani, felesleges egy realityben – de talán majd a színpadon bizonyít.

Jobbról Lilla, három jelölésselForrás: tv2

A hétfői jelölést láthatta eztán a néző zanzásítva, eztán hosszan lelkiztek a szereplők: volt, aki magyarázkodott a döntése miatt, más értetlenkedett, egy kicsit összeomlott, de olyan is akadt, aki közömbösséget mímelt. Este Adrián még rányomult Alexára a jakuzziban, ott ment a flörtölgetés egy darabig, de a lány végül magára hagyta a három felajzott fiatalurat.

Egy meglepetést tartogat a produkció az akadémisták számára, péntek estig szavazhatnak a nézők arról, hogy a beköltöző show-kból kiesett négy énekes közül ki legyen az, aki a szeptember 3-ai élő show után beköltözhet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK