Látta már a szexbálvány Amber Rose táncát?

Amber Rose
Vágólapra másolva!
Maureen McCormick színésznő, Vanilla Ice rapper, tévés műsorvezető, Ryan Lochte úszó mellett Amber Rose modell, tévésztár, celeb is résztvevője a Dancing With the Stars újabb évadjának.
Vágólapra másolva!

„32 éves vagyok, megfordultak egy páran már nálam, de nem fogok leülni az ágyra és megszámolni, hogy hánnyal keféltem" – nyilatkozta nemrég Amber Rose, aki most egy táncos show rendszeres tagja lesz, már ha nem ejtik ki menten.

Amber Rose Forrás: AFP/2016 Getty Images

A Dancing With the Stars itthon a Szombat esti láznak felel meg, a lényeg, hogy profi táncos együtt lép fel egy olyan ismert személyiséggel, aki addig nem tánccal szerzett magának híveket. Az Egyesült Államokban betalált ez a formátum, már a 23. évad közeleg.

Rose, aki eredetileg Amber Levonchuck néven született, ír, olasz, zöldfoki-szigeteki és skót felmenőkkel bír, nagy cégek modelljeként dolgozott éveken át, klipekben is feltűnt. Wiz Khalifa rapper, színész, dalszerző volt a férje három éven át. Több valóságshow-ban bukkant már fel, 2016-ban saját műsort kapott The Amber Rose Show címen.

Ha megnézné egy korábbi táncát, akkor ide kattintson.