Megint meghalt Paul Newman

2016.08.31. 16:07

2008-ban, nyolcvanhárom éves korában halt meg Paul Newman, a magyar származású, világhírű amerikai színész, tegnap késő délelőtt viszont azt vettük észre az Origo szerkesztőségében, hogy a 8 éves cikket ezrek olvassák. Aztán váratlanul a Klubrádió is Paul Newman halálhírével kezdte egyik hírblokkját.

A Facebookon rengetegen megosztották tegnap, vagyis 2016. augusztus 30-án az Origo 2008-as cikkét, miszerint meghalt Paul Newman. A közösségi média rákapott a frissként megosztott információra, méréseink szerint közel 65 ezren nézték meg alig több, mint egy nap alatt ezt a nyolc éve megírt hírt. 

Forrás: Getty Images/2009 Getty Images/Hulton Archive

Néhány órával az után, hogy a Facebookon elterjedt a halálhír, bemondta a Klubrádió is, tegnap az egyik délutáni hírblokk vezető híre az volt, hogy 83 éves korában meghalt Paul Newman világhírű magyar származású színész, itt lehet a hírt meghallgatni

A régi hírt egyre többen és többen osztották meg a Facebookon, az Origo cikkét összesen hatezren, bár azt nem lehet tudni, ebből mennyien tették ezt tegnap. És azt sem, ki volt a „vírusgazda”, aki újra elkezdte terjeszteni a nyolc évvel ezelőtti hírt.