Többször megverték a Star Academy énekesét a biztonságiak

Rözge Maxim, Star Academy
Vágólapra másolva!
A hétvégén húszból tizenhatan költözhettek be a TV2 akadémiájára, de a kiesett négy énekes közül egyvalaki kap esélyt, hogy csatlakozzon a Star Academy csapatához - a nézők döntik el, hogy ki menjen be az akadémisták közé.
Vágólapra másolva!

Az akadémián lakó énekesek még nem tudják, de szeptember 3-án az élő show után beköltözik hozzájuk az egyik kieső. Négy srác maradt a stúdióban az első hétvégén, a nézők Kelemen Laci, Kenéz Gábriel, Kovács Szabolcs és Rözge Maxim közül választhatnak.

Idegesítik a hülyeségek

Kenéz Gábriel nagy álma, hogy bejárja a világot, illetve szeretné megélni azt, hogy egy nagy stadionban a saját számát vele együtt éneklik az emberek. A hülyeséggel könnyen fel lehet idegesíteni, magáról annyit árult el, hogy lusta és szétszórt – de állítja, jól kijönnének vele a lakótársak, mert nagyon aranyos. Élete legnehezebb döntése volt, hogy Alzheimer-kórral küzdő édesanyját otthonba költöztették. Az életéből semmit nem bánt meg, az elismeréstől pedig szárnyakat kap.

Kenéz Gábriel Forrás: TV2

A Walk the Moon slágerének előadását a zsűri 74 pontra értékelte, összesen pedig 121-et kapott.

Többször verték meg biztonsági őrök

A 25 éves Rözge Maxim legszívesebben egy ázsiai rizsföldön dolgozó ember bőrébe bújna, szimpatikus számára, hogy ők nem találkoztak még a telefonnal, a technikával, így egyszerűbb, tisztább életük van. Élénk a fantáziája, könnyen tud lelkesedni bizonyos dolgok iránt, de sokszor elég nehéz rávenni, hogy csináljon valamit. Nem szereti, ha piszkálják és beszólnak neki, többször verték már meg biztonsági őrök, amikor a barátnőjét próbálta megvédeni. Rengeteg dolgot megbánt már az életében, és eddig sem tud semmi olyat kiemelni, amire büszke lehetne.

Rözge Maxim Forrás: TV2

Pásztor Anna szerint a srác nagyon az ő fajtájából való, Keresztes Ildikó is imádta, hogy mennyire bolond, Vastag Csaba szerint egy kicsit visszább kellene vennie, de pontokban azért pozitívan értékelte a srácot. A nézőknél viszont csak 14 pontra volt elég az előadás.

A kritikától dacos lesz

Kelemen Laci szereti, ha kedvesen, de őszintén mondanak róla véleményt – ha valaki kritizálja, akkor dacos lesz. Úgy érzi, mindene megvan, amire az életben szüksége van, egyetlen negatív tulajdonsága, hogy van egy tömött foga – és saját bevallása szerint hajlamos a túlzásokra. Tizenöt év múlva hosszú hajjal és szakállal képzeli el magát, nagy álma, hogy legyenek saját számai.

Kelemen Laci Forrás: TV2

A zsűri építő kritikát fogalmazott meg az önbizalomhiányban egyáltalán nem szenvedő sráccal szemben, ami 78 pontot jelentett, a nézőkkel együtt pedig összesen 109 pontot kapott.

Néha túlságosan visszafogott

Kovács Szabolcs már hatéves korában eldöntötte, hogy az énekléssel akar foglalkozni, élete legmeghatározóbb pillanata volt, amikor megérkezett a Star Academy válogatására, és beválasztották az élő show-ba. Nem volt olyan tragikus, nehéz pillanat az életében, amire máig emlékezne, nagy álma pedig, hogy egyszer eljusson Amerikába. Néha túlságosan visszafogott, úgy érzi, mindig türelmes és nyugodt, és nem bírja, ha valaki máson vezeti le a feszültségét.

Kovács Szabolcs Forrás: TV2

Király Viktor szerint sokat kellene még tanulnia, a többi zsűritag sem érezte, hogy tovább kellene mennie: összesen 57 pontot kapott tőlük, a nézőktől pedig 56-ot.

A négy énekes közül egy kap még egy esélyt, a TV2 péntekig várja a szavazatokat ezen az oldalon.