Félelem és reszketés a Star Academy épületében

star academy
Vágólapra másolva!
A négy zsűritag rendesen kiosztotta a fél társaságot: volt, akit félszegsége, mást túlzott magabiztossága, a harmadikat a fejlődés hiánya miatt. Amikor már mindenki hitehagyottá vált, kimondták a kiesőjelölt nevét.
Vágólapra másolva!

„Félek ettől a veszélyzónától, rezeg a gyomrom" - magyarázta Randy a próbaéneklés előtt, és valóban, a különös okból kifolyólag függönybe öltözött Keresztes Ildikó le is tolta, mondván, szombaton ezt így nem énekelheti. Még a nyiszlett fiúnál lényegesen jobb hangi adottságokkal rendelkező Balog Brigi is hibázott: „nem jött ki az a hang, amit akartam" – kesergett.

Mindenkit meghallgattak, mindenki kapott jót és rosszat.

„Négyen vagyunk, négy szempontot kellett figyelembe venni, de persze konzultáltunk az énektanárokkal, és mindenkivel, aki segíti a felkészüléseteket" – kezdte a heti vezető tanár, Keresztes, aki szerint négy-öt ember fél a színpadtól. Király Viktor szerint páran rutinból hoznak egy karaktert, amin nem tudnak átlépni: Dávid, Brigi, Reni ilyen, magyarázta. Pásztor Anna a fejlődés fontosságát emelte ki, öt nevet is mondott, akikért aggódik.

Hanna veszélyben Forrás: tv2

Végül kimondták, Hanna megy a veszélyzónába, 33%-os esélye van tehát kiesni. Majka megkérdezte, hogy mennyire érzi a korábbi szavakat építő kritikának, mire a svéd óvónő visszakérdezett, hogy „az mi?" (Jó, ezen ne nevessünk, mert kinn él, tán kinn is született.)

Pénteken kiderül, mely fiú kerül be az akadémiára, szombaton meg kiesik valaki.