A Trónok harca sztárja anya lett

Carice van Houten, Trónok harca, Screen Actors Guild Awards 2016
Vágólapra másolva!
A Trónok harca című fantasysorozat Vörös Papnőjét játszó holland színésznő, Carice van Houten augusztus végén adott életet egy kisfiúnak.
Vágólapra másolva!

Úgy gondoljuk, megtartjuk. Placenta smoothie-t valaki?" – írta ki Twitter-oldalára a kicsi édesapja, a szintén színész Guy Pearce, akinek posztját a színésznő rengeteg hangulatjel kíséretében osztotta tovább.

Carice van Houten és a Memento sztárja 2015 óta vannak együtt, és idén márciusban jelentették be, hogy első gyermeküket várják.

A szimpatikus pár egyébként végigviccelődte a terhesség teljes idejét. Pearce például megosztott egy olyan képsorozatot, amelynek darabjain kisállatokat dajkál, azzal a szöveggel, hogy „majd a bébi is pont ilyen lesz, nem?"

Almost don't fit the mirror anymore..

Carice van Houten (@leavecaricealone) által közzétett fénykép,

Van Houten pedig folyamatosan dokumentálta egyre hatalmasabbá növő pocakját. Az utolsó fázishoz Instagram-oldalán a „most már alig férek bele a tükörbe" szavakat írta. Érdemes lesz tehát figyelemmel kísérni a közeljövőben is a sztárok közösségi médiás felületeit, hiszen minden bizonnyal raknak majd ki képet a most érkezett csöppségről is.