Összeomlott a Star Academy egyik versenyzője

2016.09.02. 21:49

A Star Academy szeptember 2-i összefoglalójából kiderült, hogy Szűcs Randy kiborult az egyik próbán, miközben lezárult a közönségszavazás is, a négy jelölt közül Kelemen Laci mehet az Akadémiára.

A veszélyzónában már benne volt Kátai Lilla és Streiffert Hanna, a harmadik kiesőjelölt személye viszont csak a szombati élő show-ban derül ki, a mostani adásnak ilyen szempontból nem volt tétje.

Holdampf Linda, a műsor stylistja vonult be a házba, hogy az énekesekkel közösen kitalálják, mi lesz rajtuk az élő show-ban. A szakember Jecsmenik Arnoldot fogyásra biztatta, Budavári Zitának a nőiességét hangsúlyozná, szerinte a lány el is fog vérezni, ha nem kapja össze magát – mire Zita el is sírta magát.

Budavári Zita is elsírta magátForrás: TV2

Közben Fazekas Eszter éppen Zita és Szőcs Renáta véleményét kérte ki, hogy miként énekelje el a szombati versenydalát. Bene Barbarát láthattuk kicsit vetkőzni, Pádár Alexandra kifakadt, hogy minden pasi ugyanazt akarja, miközben Lilla az ágyat nyomta, a lázával küzdött, Kertész Iván pedig Hannának próbált segíteni.

Az adás közepéig lehetett szavazni arról, hogy az Akadémiára be nem jutott négy versenyző – Kenéz Gábriel, Kovács Szabolcs, Kelemen Laci és Rözge Maxim – közül ki csatlakozhasson mégis a csapathoz. Az online szavazást Laci nyerte, neki sok akadémista nem fog örülni.

Szűcs Randy teljesen összeomlottForrás: TV2

Később Alexandránál és Hannánál is eltört a mécses, majd jött a pénteki adás nagy drámája: Szűcs Randy a színpadi próbán valósággal összeomlott, hogy nem tudja elénekelni úgy a versenydalát, ahogyan szeretné. "Nem fogom tudni megcsinálni. Reménytelenséget érzek" – szipogta.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK