Már ki is pöcköltek a Való Világ-villából egy játékost

Zsófi a második a képen
Vágólapra másolva!
Zsófi ezekben a percekben pakol, elhagyja a VV8-at. A szavazók ötödének ő volt a legellenszenvesebb játékos.
Vágólapra másolva!

Azt mindig tudtuk, hogy nem agysebészek és filozófiaprofesszorok gyülekezete a Való Világ, de most – egy műveltségi kvíz során - ez megint bebizonyosodott. Vivien, aki nem mellesleg bolygókutató tudós akar lenni, azon elmélkedett, hogy „ami csillagnak számít, az a Plútó”. Tivy szerint a Hold a Földhöz legközelebb eső csillag, más társa szerint minden bolygó nap. Kiderült, hogy a fotoszintézis a növények párolgása, illetve párzása, Vivi szerint egyenesen „fotoszintetizézisről” van szó.

Zsófi a második a képen Forrás: RTL

Soma úgy tudja, van Ukránia nevű ország a környéken, Ati lemaradt Jugoszlávia széteséséről, majd az USA fővárosának Las Vegast, illetve New Yorkot tette meg. A „cogito ergo sum”, „gondolkodom, tehát vagyok” jelentése „ballag már a vén diák”, legalábbis a villalakók szerint. Ati, Lóri, Evelin, Viki voltak a legszimplábbak, a legtöbb helyes választ Zsolt és Dávid adták.

Fagyos hangulat

Ekkor jött egy minidráma: 20,75%-ot szerzett Zsófi a nézők-netezők ellenszenvszavazásán, de Dina és Mici is igen rosszul állt. Előbbi lány valamiért nem jött be a nézőknek, kiszavazták, és ezt Istenes Bence közölte is a lakókkal: volt sírás-rívás, legtöbben persze fellélegeztek.

Geraldine vagy Zseraldin az új játékos, aki a kiszavazott Zsófi helyére érkezett a villába. Semmiképp nem extrém, inkább hétköznapi lánynak tűnt kisfilmje alapján, aki már annak gondolatára is elsírta magát, hogy nem látja apját pár hétig. Kicsit fagyos hangulat fogadta a jövevényt, ami érthető is, mert idejük sem volt meggyászolni a kiejtett lakótársat, akit azért biztos kedveltek páran.

Itt az új lány Forrás: RTL

Eztán jött az első kiválasztás, egy lakó hét jelet is kapott, erről itt olvashat.