Megvan a VV-villa első közellensége

Vikit nem szeretik odabenn
Vágólapra másolva!
Viki 12 lakótársából csak 11 szavazott, de heten ellene voltak, így ő lesz a kihívó fél. Jövő vasárnap párbaj jön a Való Világban.
Vágólapra másolva!

Miután lezajlott egy minidráma, a sokszor rosszindulatú, beszólós, de kétségkívül kiváló realityszereplő Dina kezdte a kiválasztást: semmiféle kapcsolata nincs Atival, kapott is beszólást tőle, rá tette a jelét. A beköltözés után két órával már részegen, meztelenül lófráló Vivient pár napja nagyon irritálja Viki, meg is bántotta, őt küldené ki. A nevezett lány ballagott ki a többiek elé, Lórit jelölte meg, mivel távol állnak egymástól. A beköltözés óta elég halovány Lóri jött, az ellenszenv kölcsönös, úgyhogy Viki neve alá került még egy jel.

Az eddig nem különösebben izgalmas karakter, Ati jött, úgy véli, megbotránkoztató Dina viselkedése, küldené ki menten. Zsolti persze teátrális, művi volt, szenvedett: mindenkit szeret, mint mondta. Egyetlen konfliktusa alapján voksolt, Dinára rakott jelet. Soma jött: „volt egy nagy vitánk, megbocsátok, de nem felejtek, Mici a kiválasztottam.”

Vikit nem szeretik odabenn Forrás: RTL

Mici egy diszkrét „seggfejt” hallatva slattyogott a táblához, neheztelt a jel miatt, de ő nem adta vissza, inkább Vikit szemelte ki, nélküle élne tovább a villában. Krisztián nem tudta megismerni rendesen Vikit, tán nem is akarta, rá pakolt. Tivy elmélkedett egy sort, szerinte „szituáció szül negatív embereket”, hosszas magyarázkodás után ő is Vikit pécézte ki, neki ezzel már öt jele lett.

Evelin egy számára semleges emberre tett, akivel konfliktusa sem volt: Viki kapott még egy jelet. Dávid arról beszélt, hogy van egy csatája valakivel, viszont nem rá rak: „Viki, ne haragudj, de nincs helyed a villában” – dünnyögte. Hét jelet kapirgált össze, ami nem kevés: Dávid és Evelin jele lepte meg, utóbbit akár ki is hívhatja párbajra – ami jövő vasárnap este lesz.

Egy kieső máris van, Zsófit egy hét után, párbaj nélkül hazaküldték. Erről itt olvashat.