Súlyos betegsége után hátrányból indul Király Linda

Sztárban sztár, Király Linda
Vágólapra másolva!
Néhány hete Király Linda súlyos fertőzéssel került kórházba, az énekesnőt azonban már kiengedték, sőt, mától megkezdheti a felzárkózást és készülhet a Sztárban sztár első adására.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő láza súlyos torok- és légúti megbetegedés miatt szökött fel augusztusban, a lapok akkor arról számoltak be, hogy Király Linda gyerekkorában kruppos volt, és kiújult gyermekkori betegsége. A Sztárban sztár új szereplője idejében került kórházba, így nem volt szükség az ilyenkor gyakori életmentő gégemetszésre, de szteroidot és antibiotikumot is kapott, és állandó megfigyelés alatt tartották.

Amíg csendre voltam ítélve, addig is rengeteget hallgattam a dalomat, és persze tanultam a dalszöveget. A Sztárban Sztár egy nagyon izgalmas produkció, amelyben igazán sok lehetősége van egy előadónak arra, hogy megmutassa, hogy mire képes. Már most izgatottan várom kinek a bőrébe kell bújnom" - mondta az Origónak.

Király Linda meggyógyult, egy hete maradt a felkészülésre Forrás: TV2

Az orvosok mától engedélyt adtak Király Lindának, hogy újra énekeljen, így elkezdheti a gyakorlást, ő is ott lesz a szeptember 11-én a Sztárban sztár első adásában. A többi énekes már jó ideje próbál, az énekesnőnek egy hete maradt, hogy felkészüljön.