Kamu volt a hír a Trónok harca új szereplőjéről

The Academy Presents The 25th Anniversary Screening Of "Beauty And the Beast": A Marc Davis Celebration of Animation GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment Celebrities Film Industry
BEVERLY HILLS, CA - MAY 09: Actress Angela Lansbury attends the 25th Anniversary screening of "Beauty and the Beast": A Marc Davis Celebration of Animation at Samuel Goldwyn Theater on May 9, 2016 in Beverly Hills, California. Matt Winkelmeyer/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Angela Lansbury mégsem csatlakozik a Trónok harca színészgárdájához, hiába is írták meg több helyen.
Vágólapra másolva!

Több helyen megjelent, hogy a Gyilkos sorok egykori főszereplője, Angela Lansbury is benne lesz a Trónok harca következő, hetedik évadjában, a hír azonban kacsának bizonyult.

A színésznő képviselői az Entertainment Weeklynek jelezték, hogy a hír egyszerűen nem igaz, Lansbury nem tart a Trónok harcá-ba. Az álhír egyébként egy német bulvárlaptól, a Bildtől indult, amely nem először közölt valótlan állítást.

Angela Lansbury idén májusban Forrás: AFP/2016 Getty Images/Matt Winkelmeyer

Az viszont biztos, hogy egy másik ismert színész, Jim Broadbent meg fog jelenni a hetedik évadban – az új szezonról itt szedtünk össze mindent, amit eddig tudni lehet.

Lansbury egyébként már kilencvenéves, de az utóbbi években még aktív volt, a Miss Daisy sofőrje 2014-es remake-jében például ő játszotta a címbeli asszonyt.