Különleges videóval ünneplik a South Parkot

South Park
Vágólapra másolva!
Szeptember 22-én már huszadik évadával folytatódik a népszerű animációs széria. Stan, Kyle, Cartman és Kenny kalandjainak jubileumát most a Comedy Central Magyarország egy különleges videóval ünnepli, amelyben rappelve mesélik el a South Park sztoriját.
Vágólapra másolva!

1997. augusztus 13-án mutatták be a South Park legelső epizódját, így szeptember 14-én (hazánkban mindössze egy héttel később, 22-én) már a brutális humorú animációs széria huszadik évada kezdődik.

A Comedy Central pedig annyira örül a közelgő jubileumnak, hogy felkért három rappert, AZA-t, Ketiozt és MIKEE MYKANIC-ot, hogy egy rapszámban foglalják össze az eddigi 19 évad történéseit.

A dalban megemlékeznek többek közt Cartman anális beültetéséről, a töppedt ikerszarkómában szenvedő iskolai nővérről, a rejtélyes csirkeb*szóról, Kenny sorozatos halálairól, a vörhenyesek elleni támadásokról és Lorde valódi személyazonosságáról is.

A fentebb látható zenés videó nagyon vagányra sikeredett – nem csoda, hogy már 97 ezer megtekintésnél jár a Comedy Central Magyarország Facebook-oldalán.