Bénán taktikázott, kiesett a második villalakó

VV Viki
Vágólapra másolva!
Viki oktondi módon nem az alpári, egyszerű Micit vitte párbajra, ki is esett menten a Való Világból.
Vágólapra másolva!

Zsófit párbaj nélkül ejtették ki a nézők, már talán nem is emlékeznek rá, de azóta megvan a második elhullott VV-szereplő is: Viki simán eltaktikázta magát, és bebizonyította, hogy benn egészen mást látnak a viszonyokból a lakók, mint amit a nézők.

Viki egy hétig lézengett, csak 1-2 napja jött rá, hogy valóságshow-ban van – ezt mesélte a BeleValóban Forrás: RTL

A kihívó Vikinek Micit kellett volna kihívnia, aki rátámadt, gyökérnek hívta, lejáratta (és közben magát is), de nem merte, vagy nem akarta, helyette Lórit találta meg. A párbajban utóbbi irányított higgadtan, az ő tábora volt sokkal hangosabb, és az sem segített szegény lányon, hogy róla azt vágták be kisfilmként, hogy

az első este berúg, vágja a pofákat, majd másnaposan rinyál.

Ezzel szemben Lóri érzelmes-érzelgős oldalát mutatták meg a Nádai Anikó által vezetett műsorban: egyszerűen a nézők többségét (és az RTL-t) jobban érdekli, mit lehet kihozni a Lóri–Dina-kapcsolatból, mint Vikiből, aki az első este leszerepelt, utána meg többször befordult, vagy épp láthatatlan embert játszott.

Két nappal korábban még 48-52 volt az arány, de a kisfilmek, a stúdióban látott szereplés után nem volt kétséges, ki megy vissza: a szőkített legény 60-40 arányban nyert. Többen tartani fognak tőle, ráadásul védettsége is van, könnyű hete lesz.

Szavazzon!

VV8: sajnálja, hogy Viki esett ki?