Miley Cyrus nem lép többet a vörös szőnyegre

Miley Cyrus, A Very Murray Christmas
Miley Cyrus 2015 decemberében az A Very Murray Christmas premierjén
Vágólapra másolva!
A botrányhős színész-énekesnő látható az Elle nevű női magazin amerikai kiadásának októberi címlapján, a belső lapokon pedig egy interjúban több érdekességet is elárult magáról.
Vágólapra másolva!

Cyrus többek közt arról is beszélt, hogy miért döntött úgy: a jövőben nem vállal több vörös szőnyeges megjelenést.

Miley Cyrus 2015 decemberében az A Very Murray Christmas premierjén Forrás: Paul Zimmerman / Getty Images North America / AFP

„Egy évvel ezelőtt részt kellett vennem az A Very Murray Christmas bemutatóján, de sose fogok több vörös szőnyeges eseményt végigcsinálni.

Csak mert olyan fontos vagyok? Mert híres vagyok? Én nem így működöm. Olyan ez az egész, mint egy paródia. Mintha a Zoolanderben lennénk" – mondta a sztár a lapnak.

A vörös szőnyeg kérdésén kívül Cyrus beszélt Britney Spearshez fűződő viszonyáról (drukkol neki, hogy boldog legyen), a The Voice című műsorban vállalt mentori szerepéről (arra biztatja az énekeseit, hogy legyenek szerethetőek), sőt szerelméről, Liam Hemsworth-ről is.

Forrás: ELLE / Terry Tsiolis

Igaz, a színész-énekesnő csupán azt a csacskaságot árulta el róla, hogy megszállott PokémonGós. A teljes interjú egyelőre csak a magazin nyomtatott verziójában elérhető, de itt olvashatunk egy hosszabb válogatást belőle.