A South Park az amerikai himnuszból is viccet csinált

South Park
Vágólapra másolva!
Hamarosan itt a South Park huszadik évadja, addig is megnézhetünk egy kis videót, amelyen a szereplők az eredetitől eltérő, vicces szöveggel éneklik az amerikai himnuszt.
Vágólapra másolva!

A South Park alkotói mindig is ügyesen reflektáltak az aktuális közéleti eseményekre, most sem volt ez másképp: gyorsan elkészítették a maguk verzióját az amerikai himnuszra, miután egy amerikaifocista, Colin Kaepernick megosztotta a közvéleményt azzal, hogy egy meccsén nem állt fel a himnusz alatt.

Láthatóan a South Park szereplői is egy stadionban éneklik lelkesen az új himnuszt, csak Stan és Kyle pislog értetlenül:

A szöveg nagyjából így indulna magyarul:

Várjunk, valaki épp elvitte a cuccomat, hívnom kell a zsarukat." A folytatásban a szereplők azon sopánkodnak, hogy miért is kellett disznónak nevezniük a rendőröket, de amikor visszakapják a cuccukat, már ismét vidáman pocskondiázzák a hatóságot.

Remek kettős poén, hiszen

az amerikai himnusz mellett Kaepernick is megkapja a magáét.

Az amerikaifocista ugyanis azt mondta, nem tiszteleg olyan ország zászlaja előtt, amely elnyomja a feketéket – miközben ő évente dollármilliókat kap a fociligától, a himnuszt pedig az ominózus meccs előtt éppen egy afro-amerikai veterán énekelte.

Szavazzon!

Ön szerint miből csinált viccet a South Park?