Nagyon édesek a legfrissebb sztárbébik

Alec Baldwin
Vágólapra másolva!
Legutóbb Alec Baldwinnak született gyermeke, de a többiek is nagyon aranyosak. Fél tucat frissen született sztárbabát mutatunk meg.
Vágólapra másolva!

A sztároknál már csak a sztárok gyermekei érdeklik jobban a rajongókat – főleg, ha pici babákról van szó. A hírességek közül pedig sokan engednek a nyomásnak, és megmutatják legféltettebb kincsüket, de olyanok is vannak, akik maguktól is szívesen megosztják a legintimebb családi fotókat – az utóbbi időben ezzel kapcsolatban három különböző trend alakult ki.

A legtitkolózóbb sztárok nem hogy nem engedik lefotózni a gyermeküket,

de még a nemét, a nevét, sőt egyesek a születés tényét sem hajlandóak elárulni a sajtónak.

Jeffrey Dean Morganről és Hilarie Burtonről például sokan még azt sem tudják, hogy egy párt alkotnak, azt meg pláne nem, hogy van egy fiuk is. Hozzájuk hasonlóan nagy titkolózók Alexis Bledel és Vincent Kartheiser, akik csak idén májusban erősítették meg a People magazinnak, hogy a múlt ősszel fiuk született.

Több híresség tőlük eltérően hajlandó megmutatni a bébit a sajtónak, amiért cserébe kemény összegeket kérnek.

A rekordot minden bizonnyal Angelina Jolie és Brad Pitt tartja, akik 2008-ban 14 millió dollárért engedték meg, hogy fotókat közöljenek frissen született ikreikről. Az összeg olyan magas volt, hogy a People és a Hello! együtt dobták össze: az egyik újság az Egyesült Államokban, a másik Angliában jelentethette meg a képeket.

Angelina Jolie és Brad Pitt tavaly novemberben Forrás: Mark Ralston / AFP

De a Brangelina páros – akiknek ezzel Jennifer Lopezt sikerült lekörözniük: ő „csak" 6 millió dollárt kapott, amikor újszülött ikreivel pózolt – persze nem harácsolni akart, hiszen a teljes összeg egy általuk létrehozott alapítvány számlájára vándorolt, amely a szegény gyermekeket segíti világszerte.

A rajongók örömére ez a szokás azóta nálunk is meghonosodott, így Istenes Bence és Csobot Adél a Best magazinban mutatta meg a kéthónapos Nátánt. De vannak olyanok is, akik miatt nem kell semmit megvásárolnunk, hiszen

saját maguk közölnek intimebbnél intimebb, és persze cukibbnál cukibb babafotókat Instagram-oldalukon.

Az alábbiakban ezen sztárok fényképeiből válogatunk.

Alec Baldwin

Alec Baldwin felesége, Hilaria szeptember 12-én adott életet a sztárral közös harmadik gyermekének. A 3 éves Carmen és az egyéves Rafael édesanyja, a Baldwinnál 26 évvel fiatalabb jógaoktató szerencsére egy imádnivaló fotót is kirakott az eseményről.

Igazán különleges nap volt, amikor a világra hoztam" – írta Hilaria Baldwin a kép mellé. A színésznek egyébként Kim Basingerrel kötött házasságából is született egy gyermeke, így a három csöppségnek van egy húszéves mostohanővére is, Ireland.

Liv Tyler

Alec Baldwin nejéhez hasonlóan Liv Tyler is háromgyermekes anyuka. Harmadik gyereke, Lula Rose július 8-án született. A kicsi édesapja Dave Gardner sportmenedzser, akivel van egy közös fiuk is. Sailor 2015 februárjában született, de a pár együtt neveli a színésznő exférjétől, Royston Langdon zenésztől született 11 éves Milót is, miközben Gardnernek is van már volt feleségétől egy 8 és féléves, Gray nevű fia.

Tyler pedig nemcsak az újszülöttről osztott meg fotót Instagram-oldalán, de azóta is folyamatosan rakja ki a bűbájosabbnál bűbájosabb képeket. A legtöbbön ezek közül vagy a kis Lulát láthatjuk, vagy a bébit a karjában tartó színésznőt, de olyan is van, amelyiken Milo és Gray közösen dajkálják a picit. A legújabb fotóról pedig az is kiderül, hogy Lula megjárta már a színésznő sorozata, A hátrahagyottak forgatását is.

Dwayne Johnson

Dwayne Johnson az egyik legaktívabb sztár a közösségi médián, így nem csoda, hogy magánélete részleteit is ott osztja meg követőivel. Amióta pedig 2015 decemberében megszületett Lauren Hashian énekesnővel közös kislánya, természetesen állandóak lettek a babafotók is.

A kis Jasmine hatalmasat nőtt tavaly év vége óta, és nemcsak csodás sötét loknikat növesztett, de az is kiderült, hogy míg bőrszínét édesapjától örökölte, addig kék szemét anyukájától, így igazán különleges a külseje. A Szikla pedig azt az információt sem tartotta magában, hogy a kislány előszeretettel kakil a nyakába (lásd a fenti képet).

Rose Byrne és Bobby Cannavale

A Harmadik műszakból, az Ally McBealből, a Will és Grace-ből, a Döglött aktákból, a Gengszterkorzóból és a Jackie nővérből ismert Cannavale a The Late Show with Stephen Colbertben jelentette be, hogy február 1-jén megszületett Rose Byrne színésznővel közös kisfia, Rocco.

Mivel a színész is lelkes instagramozó, a gyermekről már rengeteg fotót láthattunk azóta. Cannavale azonban arra mindig vigyáz, hogy Rocco arca soha ne legyen kivehető a fényképeken. A baba sok fotón szerepel hátulról vagy oldalról, de olyan is van, hogy csak bizonyos testrészei látszanak – a sztár vélhetően a visszaéléseket szeretné ily módon elkerülni. A képek azonban ezzel a kis hendikeppel együtt is nagyon cukik.

Emilie de Ravin

A Lost – Eltűntekből és az Egyszer volt, hol nem voltból ismert színésznő március 12-én hozta világra első gyermekét, Vera Audrey-t. De Ravin ugyan nem instagramozik olyan megszállottan, mint fenti kollégái, de azért a különlegesebb pillanatokat megosztja követőivel. A gyermek születését követően ilyen volt például, amikor a kicsi féléves lett.

Vera Audrey. Happy 6 months to this magical little person. You're the love of our life. -Mum and Dad

Emilie de Ravin (@emiliede_ravin) által közzétett fénykép,

Te vagy életünk szerelme. Anya és Apa" – írta a sztár a vidáman mosolygó babát ábrázoló fotó mellé. A színésznőt egyébként már eljegyezte Vera apukája, Eric Bilitch tévés forgatókönyvíró-rendező, ám egyelőre házasságuk útjában áll, hogy De Ravin hivatalosan még nem vált el volt férjétől, Josh Janowicztól, egy kevésbé ismert színésztől.

Istenes Bence és Csobot Adél

A műsorvezető és az énekesnő kisfia, Nátán május 4-én született. „Csak ott vagy, toporogsz, küzdesz a tehetetlenség érzésével. Többször könnyeztem közben én is.

nyilatkozta Istenes a szülés aktusáról.

Csobot Adél pedig először csak a baba kezecskéjéről és lábacskájáról rakott ki képeket Instagram-oldalára, de a Best magazinos hivatalos fotók után már láthattunk fényképet arról is, milyen jó formában van a szülés után, és persze teljes pompájában, apukája ölében ülve is megmutatta a kis Nátánt.