Hétfőn hétéves lett a Buffy, a vámpírok réme sztárjának kislánya. Gellar ebből az alkalomból nemcsak egy bűbájos fotóval, de egy hozzá illő megható szöveggel is nosztalgiázott egy sort.

Néha, amikor egy csodára lenne szükségem, belenézek a lányom szemébe, és rá kell jönnöm, hogy már teremtettem egyet" – olvasható a fénykép mellett, amelyen a színésznő hét évvel ezelőtt, karjában csecsemőkorú gyermekével látható.

A 2009-ben született Charlotte Grace Prinze édesapja a szintén színész Freddie Prinze Jr., akivel Gellarnek egy kisfia is született, a négyéves Rocky.

Érdekesség, hogy mindkét gyermek szeptember 19-én látta meg a napvilágot – a kis Rocky így biztos féltékeny egy kicsit, hogy neki nem írt ilyen gyönyörű sorokat az édesanyja (talán a későbbiekre tartogatja, hiszen a fiúcska nem biztos, hogy ilyen zsenge korában értékelni tudná a szívhez szóló üzenetet).

A színésznő és Freddie Prinze Jr. – akivel az 1997-es tinihorror, a Tudom, mit tettél tavaly nyáron forgatásán ismerkedtek össze, de csak három évvel később kezdtek el randizni, majd 2002-ben kötöttek házasságot – az egyik legharmonikusabban élő sztárházaspár. Sarah Michelle Gellar rendszeresen oszt meg családi és páros képeket erről az idillről az Instagram-oldalán, érdemes nyomon követni.