A népszerű fantasysorozat hetedik évadáig jövő júniusig kell várnunk, a Sansát alakító Sophie Turner azonban már most spoilerezett egy kicsit.

A húszéves színésznővel az Emmy-gála előtt beszélt a Variety, és azt kérdezték tőle, mik az érzései a közelgő évaddal kapcsolatban.

„Elég szomorú ez. Olyan, mintha a dolgok már a végső kerékvágásba kerültek volna, és hamarosan mindent lezárunk. A kollégák egy kicsit tovább lógnak Belfastban (a forgatás helyszíne – a szerk.), hogy még tovább élvezhessék egymás társaságát. Igaz, hogy van még egy évadunk ezután... Vagyis hát nem mindannyiunknak" – mondta a sztár.

Turner arról is mesélt egy kicsit, hogy a hatodik szezon izgalmas fináléja után mi vár Sansára, aki újra rátalált féltestvérére (valójában unokatestvérére), Havas Jonra.

„Nem lehet igazán tudni, mi is van Sansával ebben az évadban. Megpróbáljuk kideríteni, hova köti a hűsége, és persze az is kérdéses, hogy végig tudja-e csinálni, és igazi Stark válik-e belőle, vagy sem" – nyilatkozta Turner.

Sansához és Jonhoz hasonlóan pedig további újra egymásra találó párosokra is számíthatunk – legalábbis Jaime Lannister, azaz Nikolaj Coster-Waldau szerint. „A hatodik évadban azt láthattuk, hogy bizonyos karakterek, akik utoljára az első szezon első epizódjában látták egymást, ismét találkoznak. És ilyenből még többet is fogunk látni" – spoilerezett Coster-Waldau is.