A The Ellen DeGeneres Show vendége volt a napokban a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? című erotikus thrillersorozat főszereplője, Viola Davis, aki a széria ágyjeleneteiről is mesélt a talkshow háziasszonyának.

A színésznő először kislányával, a hatéves Genesisszel kapcsolatban osztott meg bűbájos részleteket Ellen DeGeneresszel – kiderült, hogy a kicsi hatalmas Beyoncé-rajongó.

G loves her new superhero girl Bumblebee. #GetYourCapeOn

Viola Davis (@violadavis) által közzétett fénykép,

A beszélgetés izgalmasabb része azonban akkor következett, amikor Davis sorozatára terelődött a szó.

Megmondtam nekik, hogy nem vállalok több szexjelenetet. Nem vághattok többet neki a falnak. Az első évadban ugyanis ez volt, és két hétig szenvedtem miatta. A hátamon kívül a csípőm is megszenvedte: két hétig bicegtem miatta. Szóval nincs több fal! Csak annyira vagyok hajlandó, hogy fekszem az ágyban, de meg sem moccanok" – szögezte le viccelődve a sztár.

A Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? harmadik évadát szeptember 22-én kezdik sugározni, de az új szezon részleteiről Davis nem volt hajlandó nyilatkozni. Mindössze annyit árult el, hogy a hősök az első epizódban ezúttal is egy rejtéllyel szembesülnek, aminek a darabkáit utána megpróbálják összerakni.