Jól megváltoztak a Született feleségek duci kislányai

Született feleségek, Gabrielle Solis és lányai
Vágólapra másolva!
A Született feleségek-ben Eva Longoria karakterének, Gabrielle Solisnak a lányait, Juanita és Celia Solist az ötödik évadtól kezdve két gyerekszínész, Madison De La Garza és Daniella Baltodano játszotta. A sorozat lezárulta óta eltelt négy évben a kislányok igencsak megnőttek.
Vágólapra másolva!

Az idősebbik Solis gyereket, Juanitát a ma már lassan 15 éves Madison De La Garza alakította, aki az idők során gyönyörű kamaszlánnyá serdült.

Daniella és Madison 2009-ben Forrás: Frederick M. Brown / Getty Images North America / AFP

Madisonról Twitter-oldalán találhatunk friss képeket, de láthattuk a Bad Teacher című 2014-es sorozatban, illetve idén egy Caged No More című nagyjátékfilmben is.

Madison (balra) 2014-ben egy szülinapi partin Forrás: Imeh Akpanudosen / Getty Images North America / AFP

A gyereksztár egyébként a Disney Channel egykori üdvöskéjeként és énekesnőként ismert Demi Lovato féltestvére.

Demi Lovato és Madison Forrás: Madison De La Garza / Instagram

„Amikor az emberek azt gondolják, bárcsak Demi Lovato lenne a testvérük, nem jut eszükbe, milyen

De Demi nagyon jó abban, hogy időt szakítson rám. Folyamatosan sms-ezünk, és mindig megosztja velem, ha lát valami vicceset a neten” – mesélte De La Garza egy interjúban.

Demi Lovato pedig nemcsak ezért jó testvére Madisonnak, hanem azért is, mert ha bármilyen bántás éri húgát a közösségi médiában, azonnal nekimegy az őt heccelőknek. Amikor például a még csak 12 éves kislányból csúfot űztek, mert egy Twitterre kiposztolt előnytelen képen úgy tűnt, mintha púpos lenne, Lovato keményen rárontott az internetes trollokra.

Ami pedig a kisebbik Solis lányt, Celiát illeti, az őt alakító Daniella Baltodano még mindig csak 12 éves, de már őt is alig lehet megismerni, hiszen a sorozatban mindössze négyévesként kezdte a karrierjét.

Daniellának nem olyan aktív a színészi karrierje, mint „nővérének”: a Született feleségek óta csak a Shameless – Szégyentelenek egyik 2014-es epizódjában szerepelt. De szerencsére ő is fent van a Twitteren, így megnézhetjük mai formájában is. Sőt: egyik bejegyzéséből az is kiderül, hogy a Solis lányok a sorozat befejezése után is tartják a kapcsolatot.