Pordán Petra teljesíti a nézők kívánságait

2016.09.23. 11:17

Pordán Petra a Halló, Angyalok! mellett új feladatot kapott a Sláger TV-nél: a megújult Zeneposta kívánságműsorban már tőle is kérhetik kedvenc dalaikat a nézők. 

Szeptemberben a Zeneposta is megújult a Sláger TV-n: Nagy Zsolt Leo és Andrejszki Zoltán kívánságműsorához Pordán Petra is csatlakozott. Péntekenként kétórás élő műsorral várják a nézőket, akik telefonon, e-mailben és a közösségi oldalon kérhetik kedvenceiket. Hétvégenként pedig hazai sztárok is segítik a munkát: szeptember 24-25- én az Első Emelet frontembere, Patkó Béla Kiki és a Happy Gang együttesből ismert Kori lesz a vendég - közölte a csatorna.

Pordán Petra csatlakozott a csapathozForrás: Zeneposta

"Nagyon örülök, hogy a Halló, Angyalok! mellett a Zeneposta vezetésével is megbízott a Sláger TV, mert nagyon szeretem az élő kívánságműsorokat. Régebben egy betelefonáló férfi arra kért, hogy hívjam fel a barátnőjét, és kérjem meg számára élő adásban a kezét."

"Először dolgozunk együtt Leoval, de a párosunk már az első adástól kezdve jól működik. A Zenepostá-ban minden pénteken élő adásban feldobunk egy sokakat érintő témát, amelyről megkérdezzük a telefonálókat is: egyszer például az idegesítő szomszédokat veséztük ki, a következő adásban pedig a férfi-női szerepek egy párkapcsolatban lesz a téma. Leo nagyon jól kérdez, így képes arra, hogy olyasmit is kiszedjen a telefonálókból, amit nem is terveztek elmondani. Az egyik néző például elmesélte, hogy 35 éve házasok a feleségével és nagyon szeretik egymást. Öröm volt hallgatni" - mondta.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK