Sylvester Stallonéról sokan tudják, hogy karrierje elején pornófilmben szerepelt, vannak azonban még a kollégái között, akik kipróbálták magukat a műfajban. Nemrégiben a film- és tévéiparban megfordult pornószínésznőkből mutattunk be párat, most következzenek a férfiak!

Fiatal volt, kellett a pénz

Sylvester Stallone sztorija viszonylag ismert, hiszen amikor a Rambó-val és a Rocky-val világhírű lett, valaki előásta az amúgy The Party at Kitty and Stud's címet viselő szoftpornót, és elkezdte árusítani Italian Stallion, vagyis Olasz csődör címmel:

Stallone később bevallotta, hogy nem kimondottan büszke az alkotásra, de 1970-ben annyira nem volt pénze, hogy konkrétan éhezett – szerinte az ember ilyenkor sok dologra képes, olyasmire is, amire egyéb körülmények között nem lenne.

David Duchovnyról is lehet hallani, hogy pornóban kezdte, a Vörös cipellők azonban inkább volt erotikus filmsorozat, csak a korabeli tévés viszonyok között számított merésznek.

A Vörös cipellők antológiasorozat volt, vagyis minden részben más volt a sztori, és a szereplők is sűrűn váltakoztak, fiatalon többek között megjelent benne A szökés-ből ismert Robert Knepper vagy a Jóbarátok Joeyja, Matt LeBlanc is, ők szintén vállaltak egy-két sikamlós szexjelenetet.

Jackie Chan egy hongkongi pornóparódiában, az All in the Family-ben tűnt fel a hetvenes évek legelején, ő azonban nem bánta meg fiatalkori botlását, sőt nem is nagyon értette, hogy miért kéne szégyenkeznie a pucérkodás miatt:

A softcore műfajba Kevin Costner is belekóstolt annak idején, első filmje a Malibu Hot Summer volt. Többen a mai világsztárok közül sztriptíztáncosként szereztek némi fizetéskiegészítést  (például Chris Pratt vagy Channing Tatum), a Mad Men – Reklámőrültek főszereplője, Jon Hamm pedig úgy került be a filmszakmába annak idején, hogy pornófilmek díszletét rendezte be.

A Jack és Jill Mikeyja, a Horrorra akadva több kiadásában is látott Simon Rex már komolyabb dolgokat is vállalt, a Young, Hard & Soló-ban kedélyesen maszturbált a kamera előtt, ezt itt tudja megnézni, ha kíváncsi rá.

Sascha Hehn is beszállt az iparbaForrás: Northfoto

A klinika Udója, Sascha Hehn annak idején sok nő kedvence volt, ő is keményen nyomta az ipart, egy klasszikus pornókat gyűjtő oldal is ad ki találatokat a nevére. 

Képernyőn az igazi nagyvadak

Aki valamennyire is ismeri a pornóipart, annak biztosan mond valamit Ron Jeremy neve, akit nem a legszebb külsővel, ellenben hatalmas szerszámmal áldott meg a természet. A férfi soha nem átallt viccet csinálni magából, amellett, hogy az IMDb-n számon tartott közel 1500 munkájának a többsége pornó.

Ron JeremyForrás: AFP/2016 Getty Images/Jerod Harris

Kisebb szerepekben viszont olyan filmekben is feltűnt, mint a Szellemirtók, a Ronin vagy A minden6ó, a South Park-os Trey Parker élőszereplős mozijában, a Spermafióká-ban is benne volt. Sorozatokba is be-bevették, kiszúrhattuk például az egykori Bud Bundy, vagyis David Faustino önironikus szériájában, a Star-Ving-ben.

A szintén igen ismert Rocco Siffredi – aki Stallone után magáévá tette az Olasz csődör nevet – már visszavonult a pornózástól, de Catherine Breillat szexjeleneteket szintén nem nélkülöző filmjeiben is szerepelt. Az olasz tévében realitysorozata is ment Casa Siffredi címmel, miközben chipsreklámhoz is adta az arcát.

A biszexuális pornókban látott François Sagat a Fűrész hatodik részében tűnt fel, az L.A. Zombie-nak pedig egyenesen a főszereplője volt, Nick Manning stílusosan pornósztárt játszott a Crank 2 – Magasfeszültségben is,  az ellenállhatatlan pornórendezőről, Pierre Woodmanről pedig a magyar HBO készített dokumentumfilmet, ebből lett A Pierre Woodman-sztori.