Majka bocsánatot kért Demjén Ferenctől, szerinte az újságírók sokat ferdítettek azon, amit ő és Hajós András a Sztárban sztár-ban poénkodott.

Majka reagált Demjén Ferenc kifakadására – amiről mi is írtunk délelőtt –, szerinte az újságírók nagyban hibásak abban, hogy idáig jutott a helyzet, azt állítja, a Rózsit nyilatkozatra bírók mást meséltek neki, mint ami a Sztárban sztár adásában valóban elhangzott. 

Majka elküldött melegebb éghajlatra pár újságírótFotó: Mudra László - Origo

"Az rendben van, hogy mi poénkodtunk Demjén Ferenc szokásain, de egyszer sem tettük azt olyan bántóan, mint ahogy azt ti elmeséltétek neki a telefonba" – írta, hozzátéve, hogy sok előadó (például Charlie Sheen vagy Keith Richards) életvitele szorosan összefonódik a tevékenységével, szerinte Horváth Charlie sem lenne az igazi jég meg dupla whisky nélkül.

"Ezenfelül azzal kezdtem a mondandóm a műsorban, hogy szerintem Demjén Ferenc Közép-Európa legjobb énekese!" – méltatlankodott tovább. Szidta még kicsit az újságírókat, majd ezzel zárta: "Szóval, Rózsi, bocsánat! Nekem mindig te leszel a legnagyobb!!" Mutatjuk egyben a posztot: