Balázs Pali szeretné, ha Majka és Schobert Norbi kibékülne, szalonnasütére, borozgatásra hívja őket.

Majka és Schobert Norbi sértődötten, durván üzengetett egymásnak, az előzményeket, leveleket itt nézheti meg. Balázs Pali szeretné, ha kibékülnének, nyílt levelet címzett nekik:

"Az elmúlt napokban a bárhova kattintottam, bárhova kapcsoltam vagy épp bármilyen újságot lapozgattam, mindenhol a ti csatátokkal találkoztam. Azért vettem a bátorságot, és ültem le a billentyűzet mögé, mert bár soha nem voltam szoros barátságban egyikőtökkel sem, azért az elmúlt 15 évben volt néhány közös élményünk, főleg a sportnak köszönhetően" - kezdte a bejegyzést.

Balázs Pali békíteni akarForrás: MTI

Részletesen leírta, hogy ismerte meg őket, Norbival 2001 környékén találkozott először. "Aztán sokáig nem találkoztunk, majd 2011 környékén egy benzinkúton futottunk össze, és leültél egy kávéra az asztalunkhoz. Tele voltál kétséggel, panasszal. Akkoriban derült ki a szívproblémád. Féltél, pedig addigra már nagyon sikeres vállalkozóvá nőtted ki magad. Akkor vált a számomra egyértelművé, hogy te egy jó ember vagy, egy rendes fickó. Érző és folyamatos elismerésre vágyó férfi."

Majkának is szentelt pár sort, vele egy meccsen futott össze: "Petikém...Veled is 2003 környékén találkoztunk először, amikor a zenészválogatottal fociztunk. Emlékszem, a legnagyobb véleménykülönbségeket a te érkezésed okozta a csapatban. Talán ketten, hárman támogattuk az együttesből, hogy az akkor még valóvilágos Majkát beengedjük közénk. Én voltam az egyik, aki azt mondta, nézzük meg, milyen ember, közénk való-e? Ha igen, és jó ember, itt a helye. (...) Aztán az sorskerék úgy fordult, hogy az évek során az ország egyik legnépszerűbb rapperévé és televíziós műsorvezetőjévé váltál. Nyilván azért, mert erre vagy hivatott."

Békülésre hívja őket

"Norbi és Peti! Rengeteg hasonlóság van az életutatokban. Mindketten alulról jöttetek, gondos, szorgalmas munkával építkeztetek. Csakúgy, mint én, aki egy pici békési faluból, Telekgerendásról jövök. Benne vagytok a napi darálóban, darál benneteket a showbiz és a bulvár. Ha valaki, akkor én pontosan tudom, hogy ez mennyi feszültséggel és nehézséggel jár. Véleményem szerint ez a napok óta tartó cirkusz teljesen felesleges, csak az energiát viszi a jó dolgoktól, és roncsolja az ember lelkületét. Tényleg kell nektek ez a plusz lélekroncsolás? Inkább üljünk le hármasban és beszélgessünk egy jót! Mindhármunkra ráfér egy kis lazulás. Mindenről dumálni fogunk, kivéve arról a témáról, amelynek hatására a levelemet megírtam. Szeretnélek meghívni benneteket a közeljövőben egy nyugodt, békés, kellemes hangulatú Duna–parti kolbászvagy szalonnasütésre, borozgatásra, egy esti tábortűz mellé. A csabai kolbászt és bort én viszem, sőt lehet még egy gitár is a csomagtartóban fog mosolyogni. A béke legyen veletek!" - zárta a sorokat.