A Jóbarátok sztárja is megszólalt Jolie-ék válási ügyében

Jennifer Aniston, Brad Pitt, Trója
Aniston és Pitt 2004-ben a Trója premierjén
Vágólapra másolva!
Courteney Cox megelégelte, hogy kollégáját és barátnőjét, Jennifer Anistont is belerángatták Angelina Jolie és Brad Pitt jelenleg zajló válási botrányába, ezért nyilvánosan védte meg a színésznőt.
Vágólapra másolva!

Jennifer Aniston 2000 és 2005 között volt Brad Pitt felesége – a színész a Jóbarátok sztárját Angelia Jolie miatt hagyta el, akivel a Mr. és Mrs. Smith című akciófilm forgatásán jött össze.

Ezért amikor a múlt héten kiderült, hogy Jolie beadta a válókeresetet Pitt ellen, rögtön beindult a szóbeszéd, hogy vajon mit szól ehhez az egykori megcsalt feleség, és persze számos vicces mém is született.

Aniston és Pitt 2004-ben, a Trója premierjén Forrás: Francois Guillot / AFP

A vicceken azonban nem mindenki nevetett. Courteney Cox – aki a Jóbarátokban dolgozott együtt Anistonnal, és azóta is a legjobb barátnők – kifejtette, hogy egyáltalán nem örül neki, hogy az emberek belerángatták az ügybe kollégáját.

és úgy érzem, már azzal megnehezítjük a dolgát, hogy beszélünk róla” – mondta az egykori Monica egy nyilvános eseményen.

Jennifer Aniston és Courteney Cox egy tavalyi premieren Forrás: Angela Weiss / Getty Images North America / AFP

Korábban egyébként férje, Justin Theroux is Jennifer Aniston védelmére kelt, mondván, nonszensz, hogy a felesége nevét belekeverik ebbe az egészbe, és hogy sokkal fontosabb dolgokról kéne beszélni, például arról, mi van a jövendőbeli expár hat gyerekével. „Elvált szülők gyermekeként pontosan tudom, milyen szörnyű hír ez a gyerekeknek, és

– nyilatkozta Theroux.