Majka után Hajós András is bocsánatot kért Demjén Ferenctől, miután az énekesen poénkodtak egy sort a Sztárban sztár legutóbbi adásában. Hajós Facebook-oldaláról nem mellesleg az is kiderül, hogy új műsoron dolgozik, saját ötlet alapján. 

A Sztárban sztár legutóbbi adásában Kocsis Tibornak Demjén Ferencet kellett megszemélyesítenie, Hajós András és Majka a produkció mellett Rózsi színpadi megjelenéséről és életviteléről is elsütött pár viccet – mire az énekes megsértődött, bár Majka szerint ebben az újságíróknak is szerepe volt. 

Hajós András elnézést kért, bár szerinte nincs miértFotó: Marton Szilvia - Origo

Majka ezzel együtt bocsánatot kért, nemrég pedig Hajós is megtette ugyanezt egy Facebook-posztban: Engem úgy neveltek, hogy elnézést kérjek, ha megbántottam valakit. Akkor is, ha szerintem nem. Sajnálom, ha megsértettem Demjén Rózsit, nem ez volt a szándékom" – kezdte, majd arról írt, hogy a Sztárban sztár egy szórakoztató műsor, aminek része a csipkelődés, szerinte az sem volt annál több, amit Demjénről mondtak:

Hajós szerint korunk velejárója, hogy mindenki kommentel, véleményt mond, ő is fél attól, hogy mit fog kapni a következő adásban, hiszen Muri Enikőnek majd az ő egyik dalát kell énekelnie. Végül arról írt, hogy ő is állt sokszor színpadra részegen vagy beszívva, de ez is kellett ahhoz, hogy azzá váljon, aki. Mutatjuk egyben a posztot:

Ha kicsit lejjebb görgetünk Hajós üzenőfalán, még egy érdekes információra bukkanhatunk, a Római-partól a Fellini bisztróból posztolt képe mellé azt írta, hogy saját ötlete alapján forgat épp tévéműsort. Kíváncsian várjuk a folytatást!