A boldog párkapcsolat titka a nőtlenség

Johnny Depp, Vanessa Paradis
A pár a 2004-es Golden Globe-on
Vágólapra másolva!
„Ha férjhez mentem volna, már rég elváltam volna” – mondta nemrégiben Goldie Hawn, aki úgy él együtt évtizedek óta szerelmével, Kurt Russell-lel, hogy nem kötöttek házasságot. Ismerje meg a többi tartós kapcsolatban élő színészt is, akik lehet, hogy rájöttek a boldog párkapcsolat titkára! 
Vágólapra másolva!

Goldie Hawn és Kurt Russell

A hetvenéves színésznő 1983 óta, azaz már 33 éve él együtt az Aljas nyolcas sztárjával, papírok nélkül.

Mindkét félnek akarnia kell, hogy működjön. A szándék a lényege az egésznek. És hogy mindketten megőrizzük a saját identitásunkat is” – mondta egyszer Goldie Hawn, aki nem a levegőbe beszélt, hiszen élt házasságban is.

Forrás: Valerie Macon / AFP

A sztár 1982-ben vált el második férjétől, Bill Hudsontól, akitől két gyermeke született, Kate és Oliver (azóta szintén színészek, Kate Hudson az ismertebb). Kurt Russell már az elejétől fogva saját gyerekeiként tekintett a testvérekre, akikhez csatlakozott Boston, Russell előző házasságából származó fia, továbbá Wyatt, a színésznő és a színész közös gyermeke is. Attól, hogy kicsit bonyolult, a jelek szerint tökéletesen működik a dolog!

Susan Sarandon és Tim Robbins

Habár sajnos már nincsenek együtt, a két sztár 21 éven át élt a legnagyobb boldogságban. 2009-ben szakítottak, addigra azonban felneveltek két fiút, a jelenleg 27 éves Henryt és a 24 éves Milest. Közösen nevelték továbbá Sarandon korábbi kapcsolatából született lányát, a mára szintén színésznővé érett Eva Amurri Martinót.

Sarandon, Robbins és a fiúk 2005-ben Forrás: Evan Agostini / Getty Images North America / AFP

A színésznő mindössze egy évvel a szakítás után összejött egy nála 31 évvel fiatalabb fiúval – ám ezúttal is kitartott a házasságmentes monogámia mellett: öt évig volt együtt a dokumentumfilmes Jonathan Bricklinnel. Robbinst jobban megrázhatta az ügy, hiszen azóta sem tudni hosszabb kapcsolatáról.

Jon Hamm és Jennifer Westfeldt

Sarandonhoz hasonlóan a Mad Men – Reklámőrültek sztárja sincs már együtt szerelmével: tavaly szeptemberben szakítottak, 18 együtt töltött év után. Közös gyermeket ők nem vállaltak, de mindig is nagy szószólói voltak az állatok jogainak, így együtt örökbe fogadtak egy kutyust.

A pár 2014-ben Forrás: Jason Merritt / Getty Images North America / AFP

„Lehet, hogy nincsen papírunk arról, hogy férj és feleség vagyunk, de tíz év után Jennifer sokkal több nekem, mint a barátnőm.

mondta Hamm szerelméről és kapcsolatukról évekkel a mindenki számára meglepetést okozó szakítás előtt.

Oprah Winfrey és Stedman Graham

A női médiamogul 1986 óta van együtt Stedman Graham író-üzletemberrel, és annak ellenére sem házasodtak össze, hogy szóba került köztük a kapcsolat hivatalossá tétele. 1992-ben ugyanis a felek eljegyezték egymást, de valahogy az oltárig azóta sem sikerült eljutniuk.

A pár a tavalyi Oscar-gálán Forrás: Mark Ralston / AFP

Winfrey egy súlyos gyerekkori trauma miatt (14 évesen teherbe esett egy rokonától, aki rendszeresen megerőszakolta, a gyermek pedig nem sokkal a születése után meghalt) nem vállalt közös gyereket szerelmével, Grahamnek azonban van egy lánya, aki tavaly egy unokával is megajándékozta a férfit.

Spencer Tracy és Katharine Hepburn

Hollywood egyik leglegendásabb papírmentes tartós szerelmi kapcsolata a négy Oscar-díjas színésznő és két Oscar-díjas kollégája között szövődött. 1941-től kezdve 27 hosszú éven át, egészen Tracy haláláig voltak együtt. Esetükben azonban az is lehet, hogy prózaibb okai voltak annak, hogy nem kötöttek házasságot.

Forrás: Leemage / AFP

A színész ugyanis sosem vált el a feleségétől, Louise Treadwelltől, akivel két gyermekük is született, de állítólag már 1933 óta külön éltek. Neje iránti tiszteletből Tracy megpróbálta titokban tartani Hepburnhöz fűződő hosszú románcát – sokak szerint ez nem sikerült neki, hiszen a viszony nyílt titok volt az álomgyárban.

Johnny Depp és Vanessa Paradis

Johnny Depp és a francia színésznő már 14 éve voltak együtt, amikor 2012-ben szakítottak. A hosszú évek alatt két gyermekük is született: Lily-Rose (aki elképesztően hasonlít édesanyjára) és Jack.

A pár a 2004-es Golden Globe-on Forrás: Carlo Allegri / Getty Images North America / AFP

Sokakkal együtt pedig a színész az élő példa arra, hogy sok esetben az élettársi kapcsolat működőképesebb, mint a házasság, hiszen idén augusztusban, mindössze másfél évi házasság után már el is vált a nála 23 évvel fiatalabb Amber Heard színésznőtől – ő volt az, aki miatt otthagyta Paradis-t.

Ricky Gervais és Jane Fallon

A hivatal és a Futottak még című sorozatok révén ismert angol komikus már 1982 óta él együtt Jane Fallon bestsellerszerzővel, és egyáltalán nem tervezik a házasságot.

– állapította meg találóan a rá jellemző polgárpukkasztó humorral egy ízben Gervais.

Forrás: Theo Wargo / Getty Images North America / AFP

Jessica Lange és Sam Shepard

Az Amerikai Horror Story sztárja ugyan volt férjnél 1970 és 1981 között, ám közel sem ez volt a leghosszabb kapcsolata – az ugyanis kollégájához, Sam Shepardhöz fűzte, akivel 2009-es szakításukig 27 éven át alkottak egy párt.

A pár 2006-ban Forrás: Paul Hawthorne / Getty Images North America / AFP

A két sztárnak két gyermeke is született, Hannah és Samuel, ezenkívül közösen nevelték Lange-nek Mihail Barisnyikovtól született lányát, Shurát is. Shura születésekor a színésznő hivatalosan még egy Paco Grande nevű fotós felesége volt, aki tragikus módon nemcsak Lange szerelmét veszítette el, de a látását is.