Kódolatlan csatornát nézhetünk két hónapig

BEN10
Vágólapra másolva!
A Cartoon Network októberben és novemberben minden digitális Telekom TV-előfizetéssel rendelkező magyarországi háztartásban kódolatlan lesz. A kezdeményezés a Turner Broadcasting System és a Magyar Telekom közötti együttműködési megállapodás eredménye.
Vágólapra másolva!

A Cartoon Network októberben és novemberben számos premiert tűz műsorra: október 10-én indul az elsőként Európában és Afrikában látható új Ben 10-sorozat. Az újragondolt sorozat a tízéves Ben Tennysonról szól, aki unokanővérével és nagyapjával járja az Egyesült Államok vidékét. Egyik kirándulásuk során Ben rábukkan a titokzatos, karra csatolható Omnitrixre, amely segítségével különféle földönkívüliek testébe bújhat. Az első epizód október első hetében díjmentesen érhető el a Telekom Videotékában.

Forrás: Cartoon Network

Október másik premierje a Nagyfater bátyó maratonja és új évadja lesz: 1-jén föld körüli útra indul mindenki nagypapája és nagybácsija, hogy segítsen a gyerekeknek a világ minden táján. A Nagyfater bátyó új évada 3-án indul.

A Kalandra fel! új részei 17-étől láthatóak a Cartoon Networkön, az Angelo rulez 24-étől jelentkezik új epizódokkal, 31-én reggeltől estig a tréfásan hátborzongató rajzfilmek váltják egymást. Az összeállításban helyet kap a CN minisorozata, a Túl a kerítésen és a természetfeletti történeteket felvonultató Parkműsor egyik halloweentémájú premierepizódja is - közölte a csatorna.

November 15-én mutatkozik be a tavaly debütált új Pindúr pandúrok-sorozat folytatása, amelyben mindennap három szuperhős kislány menti meg a világot lefekvés előtt. 21-étől pedig Clarence, a derűlátó fiú jelentkezik új epizódokkal. Végül, 28-án sor kerül az emberek közé beilleszkedni vágyó mackókról szóló Medvetesók 2. évadának premierére.