Gáspár Laci kihúzta a gyufát, Tóth Gabi metálra váltott

Vágólapra másolva!
Folytatódott az X-Faktor, a szokás szerint keserves hangokkal, pár megható, személyes történettel, két-három jobb produkcióval – és fenékbe dugott, égő csillagszóróval.
Vágólapra másolva!

Az október 1-jei X-Faktor-adásba több olyan próbálkozót vágtak be, akik az idei mentorok dalaival érkeztek, amihez azért kell merészség. ByeAlex egy újabb nótáját is előadta egy fiú, de a szerző intette le, mert nem tartotta elég jónak – de így is ment tovább, mert társai elfogadhatónak látták. Puskás Peti egy számát is előadta valaki, fogta is a fejét az eredeti előadó, de Tóth Gabi sem úszta meg. Miképp a történelmi viharokra és családi drámákra fogékony tévéző sem, fellépett egy Ukrajnában élő fiú, akit be akartak sorozni, de mivel apja és anyja orosz, megúszta.

Forrás: RTL

„A saját hangját se fogadta el. Akkó' énekeltem volna Piramist vagy Ocsou Macsoút” – méltatlankodott később egy atlétapólós, sértődött – és kidobott - férfi, aki egy Gáspár Laci-dallal érkezett. Ezzel nem volt vége, a Szeretet él című nótának is nekiveselkedett valaki, nem is volt tragikus, de Gáspár rosszul lett tőle, hányingert emlegetett. Ugyanezzel a slágerrel próbálkozott egy nő is, ekkor már lúdbőrözött. „Felemelő érzés így hallani a dalomat” – dicsérgette.

Gép, gép, Pokolgép

Megtudtunk egy nem ismert, de régi sztorit is: László már megasztáros volt, amikor egy ifjú legény odasündörgött hozzá a színpad mögé, tán egy nyári haknin, adott neki egy cédét, saját felvételekkel, hátha lát benne fantáziát. Az ismeretlen Molnár Ferenc volt, aki egy évre rá meg is nyerte a második Megasztárt – Caramel néven.

Hamis hangok is voltak Forrás: RTL

Őszinte metallista is érkezett, a kemény zenét csak otthon hallgatja, amúgy munkahelyén vajkrémet készít, ami nem tipikus metálos foglalkozás. A szintén rocker Tóth Gabi ősrégi Pokolgép-sorokkal köszöntötte, felállva, lelkesen, de a srác hangi adottságai nem voltak elegendőek az általa hozott Lord-nótához.

Beteges produkciók is jöttek,

vagy fogadásból, vagy 5 ezer forintért, de egy nő egy őrültnek kinéző fazon félpucér valagába csillagszórót helyezett, meg is gyújtotta, majd ütlegelte hátulról a nyüszítő férfit. Ez még a szerencsésen hamar kimúlt Benne leszek a tévében című show-ban is feltűnően kínos lett volna.

Páran jelmezben érkeztek Forrás: RTL

A vége felé jött egy duó egy Buddy Holly-slágerrel, egy gitárral és egy nagybőgővel, gyorsan zsebre tették a nézőket. „Játékosság, humor van benne, ami nélkülözhetetlen a zenéhez, az élethez! Tőlem óriási igen... rock and roll!” – ordibált lelkesen Gabi, a csapat simán ment tovább.

Jövő héten újabb válogatóadás lesz, később jön a tábor, a mentorház.

Szavazzon!

Ki a kedvenc mentora az X-Faktorban?

Szavazzon!

Kicsi Óriások: ki a kedvenc zsűritagja?

Szavazzon!

Star Academy: ki a kedvenc zsűritagja?

Szavazzon!

Sztárban sztár: ki a kedvenc zsűritagja?