Szerelem, harapás, szakítás - sztárok egymás közt

Emma Roberts, Evan Peters
Vágólapra másolva!
Julia Roberts unokahúga, az Amerikai Horror Story és a Scream Queens: Gyilkos történet sztárja, Emma Roberts még 2012-ben jött össze kollégájával, Evan Petersszel – de a sztorinak itt közel sincs vége. Íme a két fiatal szerelmének krónikája verekedéssel, eljegyzéssel és szakításokkal.
Vágólapra másolva!

A kezdetek

Emma Roberts és Evan Peters 2012-ben azután kezdtek el randizni, hogy megismerkedtek közös filmjük, az Adult World forgatásán. Habár a színésznő már a munka során belezúgott partnerébe, csak jóval a film befejezése után jöttek össze.

Peters és Roberts az Adult World premierjén a film rendezőjével, Scott Coffey-val pózol Forrás: Larry Busacca / Getty Images North America / AFP

„Mindenki azt hitte, hogy már a forgatás alatt járni kezdtünk, de ez nem így volt, még nagyon sokáig nem. Végig azt gondoltam, hogy tuti randizni fogunk, meg megpróbáltam flörtölni vele, aminek általában az lett a vége, hogy úgy néztem ki, mintha valami belement volna a szemembe.

– mesélte Roberts a Chelsea Lately című talkshow-ban.

A szerelem azonban a kezdeti nehézségek ellenére végül szárba szökkent, a pár pedig elkezdett együtt járni a vörös szőnyeges eseményekre, a szemfülesek pedig Párizsban vagy New Yorkban korzózva is elcsíphették őket.

Az első bajok

2013 júliusában a pár egy montreali szállodában tartózkodott, amikor valaki durva veszekedés zajait hallotta a szobájukból, ezért rájuk hívták a rendőrséget. A helyszínre érve a hatóságok Petersre vérző orral és egy harapásnyommal találtak rá, ezért letartóztatták a színésznőt, párkapcsolati erőszak gyanúja miatt. Mivel Robertsen nem voltak külsérelmi nyomok, a színészt nem vádolták semmivel.

A balhé után készült egyik első közös nyilvános fotó Forrás: Christopher Polk / Getty Images North America / AFP

Nem sokkal letartóztatása után a sztár persze kiszabadult, szerelme pedig nem akart eljárást indítani ellene. A balhé után készült fotókon zokogva volt látható Peters karjaiban, majd egy közleményt is nyilvánosságra hoztak. „Egy sajnálatos eseményről és félreértésről volt szó. Ms. Robertset szabadon bocsátották, miután kihallgatták,

– szólt a nyilatkozat.

Az eljegyzés

A verekedés vélhetően nem rázta meg annyira a szerelmeseket, hiszen Peters még ebben az évben, mindössze öt hónappal később feltette a nagy kérdést, egy rózsaszín-arany gyémántgyűrű kíséretében. Roberts több nyilvános eseményen is látható volt az ékszerrel, például az Amerikai Horror Story premierpartiján vagy a következő Golden Globe-on.

Emma Roberts az Amerikai Horror Story premierpartiján szerelmével, Gabourey Sidibe-vel és az eljegyzési gyűrűvel Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

Az első szakítás

2015 júniusában járta be a hír a sajtót, hogy több mint egy év után a két színész felbontotta az eljegyzését. Habár a pár egyik fele sem kommentálta a történteket, egy hozzájuk közeli forrás azért nyilatkozott. „Az együtt töltött három év kifutotta magát. Rengeteg gyönyörű közös élményük van, de a végén már nem működött jól a dolog. A szakítás ugyanakkor baráti hangulatban zajlott, nem történt semmi dráma. Emma és Evan még mindig barátok!" – mondta a jólértesült.

Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP

Roberts később maga is megtörte a csendet, és az Allure magazinnak nyilatkozva azt mondta, vett magának egy új ékszert az eljegyzési gyűrű helyett, hogy emlékezzen rá:

Újra együtt

Mindössze három rövid hónap telt el, amikor a két sztárt ismét együtt, méghozzá kéz a kézben látták Los Angelesben sétálni 2015 szeptemberében. Habár hivatalosan ezt sem jelentette be egyik érintett sem, egy forrás az E! Newsnak megerősítette az értesülést, ezenkívül amikor egyre több közös poszt volt látható róluk közösségi médiás felületeiken, nem maradt több kérdés.

Forrás: Andrew Goodman / Getty Images North America / AFP

A második szakítás

Újabb kilenc hónap telt el, eljött az idei év májusa – és egy újabb szakítás. Nem sokkal később pedig Peters egy drasztikus húzással Roberts minden nyomát eltüntette saját Instagram-oldaláról. A színésznő máshogy lépett tovább: júniusban már arról szóltak a hírek, hogy egy közös baráton, Brit Elkin divattervezőn keresztül megismerkedett egy Christopher Hines nevű fiatalemberrel, és járni kezdtek.

Roberts itt még Petersszel Forrás: Chris Weeks / Getty Images North America / AFP

Újra újra együtt

Most szeptemberben egy váratlan fordulattal azonban már arról lehetett hallani, hogy Roberts egy rövidke románcot követően ejtette Hinest, és megint Petersszel vették fel a fonalat. Sok mindent azóta nem lehet tudni, hiszen nagyon friss még az újbóli újraegyesülésük, de az eddigiek alapján biztosak lehetünk benne, hogy ezután is sok izgalmas év vár még rájuk.

Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP