Melegpornószínész lett a Disney egykori gyereksztárja

Garrett Clayton
Vágólapra másolva!
Az igaz történeten alapuló King Cobra a Sean Paul Lockhart néven született, Brent Corrigan művésznéven híressé vált melegpornószínészről és az érte vetélkedő producerekről szól. A pornósztárt Garrett Clayton, a Disney egykori gyerekszínésze, a Tengerparti Tini Mozi 1-2. sztárja alakítja.
Vágólapra másolva!

Corrigant annak idején Bryan Kocis tette híressé, aki a szeretője is volt a fiúnak. A Cobra Video tulajdonosa a filmben Stephenként szerepel, és Christian Slater játssza. Csakhogy egy idő után a pornósztár a saját lábára akar állni, ezért szakítani szeretne, mind a magánéletben, mind szakmailag.

A pornómogul azonban betart a srácnak, és többek közt úgy próbálja meg ellehetetleníteni további karrierjét, hogy nem ad engedélyt a jól bevált művésznév használatára. Ekkor kerül képbe két rivális pornóproducer, mellesleg két szerető, Joe és Harlow (előbbit nem más alakítja, mint James Franco).

A két férfi mindenre el van szánva, hogy megszerezze magának Corrigant – mivel az ügy a valóságban 2007-ben Bryan Kocis meggyilkolásával végződött, nagyjából el lehet képzelni, mennyire.

A nemrég nyilvánosságra hozott előzetes mellett a forgatás során Franco egy izgalmas fotót is kirakott az Instagramjára, amelyen egy szál alsónadrágban látható, partnere, a Harlow-t megformáló Keegan Allen oldalán. A filmet – amelyben az említetteken kívül Molly Ringwald és Alicia Silverstone is szerepel – október 21-én mutatják be az amerikai mozik.