Akik kétszer is kimondták az igent – ugyanannak

Pamela Anderson
Vágólapra másolva!
Van, aki elhamarkodottan, kapkodva választ párt egy életre, majd megbánja, utána évekkel később rájön, hogy mégsem hozott hebehurgya döntést – csak épp nem volt türelmes. Néha kell egy kis rálátás, némi idő a sztároknak is, hogy rájöjjenek: már egyszer megtalálták az igazit. Vagy mégsem? Az is lehet, hogy egyesek egyszerűen csak imádnak házasságot kötni, nincs is jobb dolguk. Mutatunk ilyen párokat.
Vágólapra másolva!

Pamela Anderson

A Baywatch sztárja 2007 októberében ment hozzá Rick Salomon pókerjátékoshoz – mindössze néhány hónappal azután, hogy elvált Kid Rock zenésztől. Kevesebb mint tíz héttel később azonban a pár már külön is költözött, Anderson pedig beadta a válókeresetet. Nem lehetett ugyanakkor túl biztos a dolgában, hiszen két nappal később már együtt látták őket vásárolgatni, és a színésznő Ellen DeGeneres talkshow-jában meg is erősítette, hogy kibékültek.

Forrás: Donald Bowers / Getty Images North America / AFP

2008 februárjában azonban a sztár ismét meggondolta magát, és újabb keresetet adott be – ennek hatására a házasságot márciusban érvénytelenítették. 2014 januárjában pedig csodák csodájára a pár ismét oltár elé állt – azért, hogy még abban az évben megint válást sürgessenek. Anderson most is visszavonta a szétválasztást szorgalmazó papírokat, majd 2015 februárjában ismét beadta őket – ezúttal, úgy tűnik, utoljára, hiszen az év áprilisában (ismét) szétválasztották őket.

Habár a színésznő háta mögött is több házasság volt már ekkor, Rick Salomont elsősorban azért lehetett ismerni, mert rengeteg hírességgel volt viszonya (egyesekkel házassága is): Andersonon kívül Shannen Doherty és Paris Hilton is a hálójába került.

Elizabeth Taylor és Richard Burton

Minden idők egyik leglegendásabb (és legkalandosabb sorsú) hollywoodi házaspárja is kétszer esküdött örök hűséget egymásnak – és mindkétszer válás lett a vége.

egyszerűen nem tudunk együtt lenni. Túlságosan hasonlóak vagyunk az önpusztításban” – mondta a nagy szerelemről Taylor, második válásuk után.

Forrás: Leemage / AFP

A két színész a Kleopátra című 1963-as legendás(an drága) filmeposz forgatásán szeretett egymásba – akkor a színésznő még Eddie Fisher énekes felesége volt. Amint 1964. március 6-án elvált Fishertől, bő egy hét múlva, március 15-én már az oltár elé is állt Burtonnel. Első házasságuk tíz évig tartott, és eléggé komolyan gondolták a dolgot, hiszen a színész örökbe fogadta Taylor két lányát is (Liza a színésznő Michael Todd-dal kötött korábbi házasságából született, Mariát pedig Eddie Fisherrel fogadták örökbe).

Az 1974. júniusi válást a felek hamar megbánták – 1975 októbere már ismét az anyakönyvvezető előtt találta őket. Ezúttal azonban hamar rájöttek, hogy először döntöttek jól, és még egy év sem telt el, amikor 1976 júliusában másodszor is búcsút vettek. Liz Taylor egyébként egész életében lelkes házasságpárti volt, hiszen összesen nyolcszor ment férjhez – de ugye a fentiek fényében már tudjuk, hogy csak hét férfihoz.

Larry King

Elizabeth Taylorhoz hasonlóan az amerikai talkshow-király is nyolc házassággal büszkélkedhet. Leghosszabb házassága a mostani, amely már 1997 óta tart, ám korábban egy másik feleségével ő is duplázott. Alene Akinst először 1961-ben vette el, két év múlva azonban elváltak. Ezen idő alatt King adoptálta neje Andy nevű kisfiát is. Az expár 1967-ben jött újra össze. Második házasságuk 1972-ig tartott, közben 1969-ben megszületett lányuk, Chaia.

Forrás: Angela Weiss / AFP

Melanie Griffith és Don Johnson

A kis Melanie Griffith még csak 14 éves volt, amikor randizni kezdett édesanyja, Tippi Hedren 22 éves kollégájával, Don Johnsonnal. A The Harrad Experiment című 1973-as romkomban az ifjú színésznő statisztaként szerepelt – így ismerkedett össze a jóképű sztárral.

1976-ban házasodtak össze, amikor Melanie Griffith még mindig csak 18 volt, majd fél év múlva el is váltak. Hosszú évek után, 1989-ben azonban (ekkorra a színésznő már túl volt egy újabb férjen, akitől egy gyereke is született) újra összemelegedtek, Griffith teherbe esett, és másodjára is összeházasodtak.

Az expár idén februárban lányuk Hogyan legyünk szinglik című filmjének premierjén Forrás: Jamie McCarthy / Getty Images North America / AFP

Ezt követően 1996-ig maradtak együtt (a színésznő ekkor Antonio Banderasszal jött össze), „kislányuk” pedig nem más, mint az időközben A szürke ötven árnyalatá-val befutott Dakota Johnson – akinek a kedvéért bármikor boldogan pózolnak együtt azóta is.

Jackie Weaver

A Napos oldal-ból ismert ausztrál színésznő is a bizonytalankodók (vagy kapkodók) táborát erősíti, ráadásul – Liz Taylorhoz hasonlóan szintén – igen hamar rájött, hogy mégis inkább vissza szeretné csinálni a dolgot. 1983-ban ment hozzá Derryn Hinch új-zélandi televíziós személyiséghez, akitől azonban 1996-ban elvált.

Forrás: David Livingston / Getty Images North America / AFP

Nem telt el egy év, és Weaver ismét Hinch oldalán találta magát, amit rögtön egy újabb házasságkötéssel ünnepeltek meg: második nászuk 1997-től 1998-ig tartott. Elizabeth Taylorhoz hasonlóan a színésznő esetében is sejteni lehet, hogy kissé elhamarkodja a döntéseit, hiszen összesen ötször ment férjhez, és két házassága is kevesebb mint egy évig volt érvényben – igaz, utolsó, 2003-ban kötött házassága (Sean Taylor dél-afrikai színésszel) még mindig tart.