Cooky szentimentális ember, nem repül, de rádiózik újfent

Cooky
Vágólapra másolva!
Cooky az Ezek megőrültek! után pilótaként szeretett volna dolgozni, de rájött, hogy a rádiózás fontosabb számára. A hallgatók és régi kollégái folyamatosan noszogatták, hogy térjen vissza, ő pedig nem tudott nemet mondani.
Vágólapra másolva!

Cooky újra beült a mikrofon mögé, pedig korábban arról beszélt, hogy pilóta lesz: megszerzett minden vizsgát és egy légitársasággal is tárgyalt.

Október elejétől azonban újra a rádióban hallhatjuk, erről először közösségi oldalán számolt be: "Újra adásban leszek minden nap! Mix, kivánságműsor, és sok meglepetés! Nagyon sokan írták, hogy hiányzom, ti is nekem! Újra talizunk a Rádió 1-en!" - írta.

Cooky visszatért a rádiózáshoz Forrás: Cooky / Facebook

A visszatérésről a Mokkában beszélt hosszabban: "Sokáig dolgoztam ennél a rádiónál, a programigazgató keresett meg a nyáron, hogy szeretne újra velem dolgozni, látja bennem a fantáziát. Gondolkodtam egy picikét, aztán úgy döntöttem, hogy maradok a rádiózásnál, mert ez nekem szerelem is. Mikor forgattam nyáron az Ezek megőrültek!-et, sokan írtak az oldalamon, hogy hiányzom nekik, és menjek vissza. Szentimentális ember vagyok, a sok üzenetet olvasva rájöttem, hogy nem kell most otthagynom mindent és repülni, mint egy önző, egoista ember, hisz amit elértem itt Magyarországon, az nekik köszönhető."