Nagyon rejtélyes a Trónok harca szereplője

Trónok harca, Khal Drogo, Jason Momoa
Momoa a Trónok harcában
Vágólapra másolva!
A népszerű fantasysorozat első évadában Khal Drogót játszó színész Instagram-oldalán félmeztelenül pózol, és azt írja, hamarosan északra indul. Vajon mire céloz?
Vágólapra másolva!

Jason Momoa a napokban fejezte be a Justice League című szuperhősfilm forgatását, amelyben Aquamant játszotta. Sajnos a sztár nem tudott részt venni a munka befejezésének örömére tartott zárópartin, ezért Instagram-oldalára kirakott magáról egy igazán impozáns félmeztelen fotót, amelynek a képaláírásában megpróbálta kimagyarázni magát.

„Nagyon sok embernek tartozom köszönettel a kemény munkájáért, amit a Justice League-en végzett. Ma van a forgatászáró parti. Nagyon hálás vagyok a stábnak. Szeretlek titeket. Soha az életben nem hagytam ki egyetlen forgatászáró partit sem, hiszen tudjátok, milyen nagy rajongója vagyok a kajának és a mulatozásnak!!!

Shaka aaalllooohhhaaa, hétfőn találkozunk – olvashatjuk a színész sorait.

Momoa a Trónok harcában Forrás: HBO

Habár Momoa karaktere, a dothrakiak vezéreként (és Daenerys férjeként) ismert Khal Drogo a Trónok harca első évadának végén meghalt, az „északra készülök" fordulat miatt most sokan azt hiszik, Drogo esetleg újra felbukkan a most készülő hetedik évadban.

Ha azt vesszük, mi is történt az ötödik évad végén meggyilkolt Havas Jonnal (a hatodik szezon elején feltámadt, és onnantól kezdve újra állandó szereplője lett az eseményeknek), egyáltalán nem kizárt, hogy David Benioff és D.B. Weiss ötletgazdák még valakit visszahoznak a halálból. Da ha Drogo ilyen hiányos öltözékben megy északra, bizony fázni fog.