Pánszexuálisnak vallja magát Miley Cyrus

Miley Cyrus
Vágólapra másolva!
A Variety új interjújából, amit a botrányhősnő színész-énekesnővel készítettek, sok izgalmas újdonság kiderül a sztárról. Cyrus munkaügyek mellett szexuális témákról is nyíltan beszélt.
Vágólapra másolva!

Habár Miley Cyrus a Disney Channel sorozatának sztárjaként kezdte a karrierjét, illetve olyan mozifilmekben is szerepelt vagy szinkronizált, mint Az utolsó dal és a Volt című animáció, az utóbbi időben hátat fordított a színészetnek, és inkább énekesnői karrierjére és aktivista tevékenységére koncentrált.

A 23 éves színész-énekesnő szerint ugyanis a színészkedés unalmas – épp ezért majdnem visszautasította az Amazon ajánlatát is, hogy szerepeljen Woody Allen Crisis in Six Scenes című sorozatában, annak ellenére, hogy nagy rajongója a rendező filmjeinek.

Cyrus végül mégis igent mondott, így a Variety interjújában tudott mesélni Allen munkamódszeréről is. „Mivel haza akar érni, hogy a feleségével vacsorázhasson, minden jelenetet csak kétszer veszünk fel. Egyszer fél 6 körül a kameraman akart még egy felvételt, mire ő:

– mondta a sztár rendezőjéről (korábban egyébként Woody Allen már nyilatkozott a szériáról: megbánta, hogy elvállalta a tévésorozat rendezésére szóló felkérést).

Cyrus érintette azt a botrányt is, amelybe a rendező keveredett (lánya, Dylan Farrow azzal vádolja, hogy szexuálisan molesztálta). A sztárt mindez nem bizonytalanította el a közös munkát illetően. „ Woodyéhoz hasonló életet élek, azaz a nyilvánosság előtt zajlanak a dolgaim. Így

Ráadásul ahányszor csak a családjával láttam, sosem tűnt másnak, mint nagyszerű embernek és igazán jó apának.”

A sztár az interjúban persze nemcsak Woody Allenről, saját magáról is beszélt: a legizgalmasabb dolgokat szexuális beállítottságáról mondta. „Az egész életem arról szól, hogy megpróbálom megérteni a saját nemiségemet és a saját szexuális identitásomat. Mindig is utáltam a »biszexuális« szót, mert emiatt bekerülök egy skatulyába.

Vallásos déli családban nőttem fel, de olyan ötödikes-hatodikos koromban kezdett felnyílni a szemem. Az első kapcsolatom is egy lánnyal volt. Az univerzum pedig mindig küld nekem egy-egy jelet, hogy ez így rendben van. Még akkor is, amikor úgy tűnik, a szüleim nem értik ezt az egészet. Érzem, hogy egyszer el fogják fogadni” – mondta Cyrus, aki a fentiek miatt pánszexuálisnak vallja magát, és jelenleg Liam Hemsworthszel tervezgeti az esküvőjüket.