Sebestyén Balázs a Kasza Taxiban mesélt a Morning Show jövőjéről.

A rádiós Kasza Tibi vendége volt utazós, beszélgetős műsorában, a Kasza Taxiban. A beszélgetést rögtön a Class FM, illetve a Morning Show jövőjével nyitották, leginkább ez érdekli most a hallgatókat.

"Magának az analógnak november 19-én vége van, ez biztos. Dolgoznak azon a vezetőink, hogy legyen ideiglenes hosszabbítás, legyen frekvencia. Én is ebben bízom. Valahol nyilván a Morning Show fel fog bukkanni, mi szeretnénk folytatni, de megtörténhet az a forgatókönyv, hogy két, három, vagy akár négy hónapig nem vagyunk az éterben. Nagyon fura helyzet, hogy ide jutott az ország, de mi nem megyünk bele, nem búcsúzkodunk, nem csinálunk tüntetést, nem szervezünk semmit, mi tisztelegve, vidáman, nevetve fogunk elköszönni" - mesélte.

Sebestyén Balázs a Morning Show jövőjéről is meséltForrás: Kasza Tibi / Facebook

Mint mondta, nem pánikol, magasra jutottak, és sok mindent elértek a reggeli adással. "Nagyon erős brand, de semmi nem tart örökké. Nagy igazság, hogy ha eleje van, vége van. Elképzelhető, hogy nem leszünk egy ideig, rádiók jönnek, rádiók szűnnek meg, de azon dolgozunk, hogy folytathassuk."

"Igazságtalannak érezném, ha nem tudnánk rádiózni, mert sokan hallgatnak minket" - tette hozzá.