Pert nyert Gregor Bernadett Fábry Sándor és az RTL Klub ellen

Gregor Bernadett
Gregor Bernadett
Vágólapra másolva!
Öt és fél év pereskedés után másodfokon is pert nyert Gregor Bernadett Fábry Sándor és az RTL Klub ellen, amiért a Bagi–Nacsa párossal dominaként figurázták ki egy paródiában az Esti Showder egyik adásában.
Vágólapra másolva!

Perverz szeretőként mutatták be a színésznőt Fábry Sándor 2011. januári műsorában. A poénosnak szánt jelenetben dominaként, a hátán ülve ütlegelte egy franciaágyon akkori kedvesét – emiatt fordult ügyvédhez. Nacsáékat nem perelte be, mert a humoristapáros bocsánatot kért, de Fábry Sándort és az RTL Klubot igen.

Az évek óta húzúdó pert most vesztették el: kétmillió forintot kell fizetniük Gregor Bernadettnek.

Gregor Bernadett megnyerte a pert Fotó: Hámori Zsófia - Origo

"Nem mondom, hogy elégtételt nyertem, hiszen ezt a dolgot nem lehet meg nem történtté tenni, de megmondom őszintén, nagyon megkönnyebbültem. Nem állítom, hogy ezzel az üggyel keltem és feküdtem, de borzasztóan nyomasztott a dolog. Az első tárgyaláskor volt egy személyes meghallgatás, amin részt kellett vennem, de én azután is, amikor csak tehettem, elmentem az összes kitűzött napra, mert érdekelt az ügy menete. Nem tudom, mire költöm a pénzt, az biztos, hogy jól jön majd, mert vannak gyerme­keim. A legfontosabb azonban az erkölcsi elégtétel, amelyet most megkaptam" – mondta a Blikknek.