A 100 legjobb nő a tévéből: Evangeline Lilly

Evangeline Lilly Lost
Vágólapra másolva!
Evangeline Lillyt a Lost óta nem láthattuk a képernyőn, pedig nagy szükség lenne rá – legalábbis szerintünk, a listánkról nem maradhatott le. Szerencsére filmekben azóta is megmutatta magát, valószínűleg sok férfitársunk örömére.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, mint hogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színésznőket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend. Ez a 61. rész, a sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Evangeline Lilly,

akit a Lost-ban ismert meg a világ, de előtte és utána is láthattuk különféle produkciókban, hála istennek.

Evangeline Lilly a Lost karakterfotóján Forrás: ABC

Először a Judgment Day című show vendége volt, majd kisebb, tulajdonképpen felejthető szerepekben megjelent olyan filmekben is, mint a Raboljuk el Sinatrát! vagy a Csaó, Lizzie!.

Első tévés munkáját a Tru Calling – Az őrangyal-ban kapta, majd a Smallville-ben is megjelent több szerepben, 2004-ben pedig jött is a Lost, ott Kate Austent játszotta közel 120 epizódban.

Ez sem egy rossz kép róla Forrás: ABC

A Lost óta nem láttuk képernyőn, benne volt azonban a Vasököl-ben, illetve A hobbit két filmjében, a Smaug pusztaságá-ban és Az öt sereg csatájá-ban. Vállalt egy szerepet A Hangyá-ban is, miközben éppen a Little Evil-t forgatja, és már 2019-re is van előjegyezve filmje.

Korábban dolgozott amúgy stewardessként, pincérnőként, modellként is, a Fülöp-szigeteken – jó keresztényként – missziós tevékenységet végzett.

A Smaug pusztaságában így láthattuk Forrás: Twitter/evangelinelilly

2003-2004-ben Murray Hone felesége volt, majd Lost-beli kollégájával, Dominic Monaghannel randizgatott – vele egyébként mi is interjúztunk már, ezt itt olvashatja.

Lilly ezután összejött a Lost egyik produkciós asszisztensével, Norman Kalival, két gyerekük is született, 2011-ben egy fiú, 2015-ben pedig egy lány. Mutatunk még pár képet a színésznőről, ha eddig nem lett volna világos, hogy miért is került fel a listánkra:

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Kevin Winter
Forrás: NurPhoto/Photoshot. All rights reserved./Euan Cherry