A Jóbarátok sztárja és híres barátai csúcstalálkozót tartottak

Los Angeles County Walk To Defeat ALS, Courteney Cox
LOS ANGELES, CA - OCTOBER 16: actress attends the ALS Association Golden West Chapter Los Angeles County Walk to Defeat ALS at Exposition Park on October 16, 2016 in Los Angeles, California. Jesse Grant/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Courteney Cox és a többiek, azaz Reese Witherspoon, Jennifer Garner és Renée Zellweger egy jó ügy érdekében gyűltek össze a múlt hétvégén.
Vágólapra másolva!

A híres színésznők a 14. LA County Walk to Defeat ALS nevű rendezvényen találkoztak. Az ALS-ben, azaz az amiotrófiás laterálszklerózis nevű betegségben szenvedőkért kampányoló sztárok Team Nanci feliratú pólókban pózoltak, mert a betegek közül elsősorban a veterán hollywoodi újságíró, Nanci Ryder mellett akartak kiállni, akinél két éve diagnosztizálták a kórt (a leghíresebb ALS-beteg egyébként Stephen Hawking fizikus).

Jennifer Garner és Nanci Ryder Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jesse Grant

A hivatalos fotókon kívül Reese Witherspoon Instagram-oldalán is megosztott egy fényképet a kis csapatról (Witherspoont a középen kerekesszékben ülő Ryder mellett jobbra, Zellwegert balra láthatjuk, Cox hátul, jobboldalt áll).

„Ma annak az érdekében tettünk egy sétát barátunkkal, Nanci Ryderrel, aki olyan sokat tett mindannyiunkért, hogy támogassuk az ALS-kutatásokat. Szeretünk, Nanci! Aki szeretne adakozni, a főoldalamon talál egy linket. Minden kis összeg számít!" – írta a színésznő a kép mellé.

Coco Arquette, Reese Witherspoon és Courteney Cox Forrás: Jesse Grant / Getty Images North America / AFP

A jótékonysági eseményre egyébként Courteney Coxot David Arquette-tel közös 12 éves kislánya, Coco is elkísérte.