November 6-án startol a magyar HBO sorozatának második évada, de az egész hónap sűrű lesz a széria számára, hiszen még novemberben két nemzetközi filmfesztiválon is versenyez.

November 4. és 12. között zajlik a Tous Ecrains Genfi Nemzetközi Filmfesztivál, 12-től 19-ig pedig a Camerimage Lengyel Nemzetközi Filmfesztivál.

Genfben a mustra tévés szekciójában az Aranyélet olyan kiválóságokkal mérkőzik, mint az Aznap éjjel című amerikai vagy az El hipnotizador című kosztümös latin-amerikai sorozat, a lengyel Camerimage pedig az egyik legrangosabb operatőri seregszemle, ahol már a részvétel is igen nagy eredménynek számít.

Forrás: HBO

„Az Aranyélet szándékaink szerint ízig-vérig magyar történet, hazai ízekkel, lokális karakterekkel. Ezzel együtt mindvégig nem titkolt ambíciónk volt, hogy valóban nemzetközi minőségű, a határainkon túl is értelmezhető és élvezhető filmsorozatot hozzunk létre. Az első évadot számos országban vetítették már, és nemcsak a nézői, de a kritikai visszhangja is bizonyítja: működnek az általunk megálmodott karakterek és a történet más kultúrákban is" – nyilatkozta Krigler Gábor, az HBO kreatív producere.

November 6-án a sorozat második évadának első epizódját este 8-tól vetíti az HBO, ám a türelmetlenebb rajongók már aznap reggel megnézhetik az elsőn kívül a második részt is az HBO GO nevű site-on. Ezt követően ezen a platformon mindig eggyel több epizódot láthatnak majd a nézők.