Hazugságok közt hánykolódik Reese Witherspoon és Nicole Kidman

Los Angeles County Walk To Defeat ALS, Reese Witherspoon
Vágólapra másolva!
Jövő februárban mutatják be a Big Little Lies című sorozatot, amelyben olyan sztárok szerepelnek, mint Reese Witherspoon, Nicole Kidman vagy Shailene Woodley. A forgatásról most Witherspoon szivárogtatott egy képet.
Vágólapra másolva!

A fotón a három színésznő gyerekekkel látható, mivel a sztori szerint mindannyian édesanyákat játszanak, akiknek a tökéletes élete egy váratlan, sötét csavar miatt kissé összegubancolódik.

Witherspoon és Kidman alakítja azt a két nőt, Madeline-t és Celeste-et, akik a szárnyaik alá veszik a városba újonnan érkező Jane-t (Woodley). Nem veszik azonban figyelembe, hogy új barátnőjük különös kisfia az ő életükre is hatással lehet.

A cselekmény érinti ezenkívül az exférjek és az új feleségek témáját is, miközben – ahogy arra a címe is utal – elsősorban azt járja körbe, melyek azok a hazugságok, amiket mindannyian bevetünk túlélésünk érdekében.

A Big Little Liesban az említett színésznőkön kívül olyan sztárok szerepelnek, mint Alexander Skarsgård, Laura Dern, Adam Scott vagy Zoë Kravitz. Witherspoon fotója mellett pedig egy rövid előzetest is megnézhetünk, hogy betekintést nyerjünk a jövő februárban érkező izgalmakba.