Sok meglepetés, nagy sztori - az új Twin Peaksről mesélnek a szereplők

Twin Peaks
Vágólapra másolva!
Rendhagyó előzetes készült az új Twin Peaks-hez, a szereplők mesélnek benne a sorozattal, a forgatással kapcsolatos élményeikről. 
Vágólapra másolva!

A Showtime kiadott egy előzetest a Twin Peaks 2017-ben érkező folytatásához, ebben a sorozat pár régi és új szereplője szólal meg, köztük a Cooper ügynököt alakító Kyle MacLachlan.

"Nem tudom szavakkal leírni. Egyszerűen csodálatos" – zárja a kisfilmet a színész, de előtte még hallhatunk egy csomó méltatást, James Marshall szerint minden emberi tapasztalat benne van a sorozatban, Chrysta Bell úgy véli, a legjobb módon mozdít ki minket a komfortzónánkból:

Az új szériában jelentős utat fognak bejárni a szereplők, illetve meglepetésre is számíthatunk bőven, többek között ez is kiderül a színészek monológjaiból.

Feltűnnek új arcok is, mint például Jim Belushi vagy Robert Knepper, de róluk már korábban lehetett tudni, hogy csatlakoztak a színészgárdához, miután kiadtak egy 217 névből álló listát a szereplőkről.

Az előzetes egyébként Mark Frost új regényét, a The Secret History of Twin Peaks-et is megtámogatja, ez október 18-án jelent meg az Egyesült Államokban.