Megszületett a sorozatsztár második gyermeke

Kerry Washington
Kerry Washington egy júniusi eseményen
Vágólapra másolva!
Kerry Washington, a Django elszabadul című Tarantino-filmből és a Botrány című sorozatból ismert gyönyörű színésznő október 5. óta titkolja a nagy hírt, miszerint világra hozta második gyermekét.
Vágólapra másolva!

Washington és férje, Nnamdi Asomugha egykori amerikaifoci-játékos nagyon diszkréten kezelik magánügyeiket, idén májusban azonban kiderült, hogy a színésznő ismét gyermeket vár (a sztárnak és párjának már van egy kislánya, a két és féléves Isabelle).

Washington második terhességét a rajongók is nyomon követhették, hiszen Instagram-oldalán is rendszeresen osztott meg magáról fotókat, és több vörös szőnyeges eseményen (például az Emmy-gálán) is megjelent nagy pocakkal.

Kerry Washington egy júniusi eseményen Forrás: Jason Kempin / Getty Images North America / AFP

A baba születését azonban a híres szülők megpróbálták titokban tartani – ami egészen eddig sikerült is, most azonban az E! News kiderítette, hogy október 5-én világra jött Caleb Kelechi Asomugha.

„Meg kell mondanom, hogy egyszerűen

Elképesztően boldog vagyok, hogy mind a munkában, mint a magánéletben beteljesültek ezek a hihetetlen álmaim" – nyilatkozta korábban a színésznő az anyaságról.