A született feleség megmutatja, hogyan kell gyereket nevelni

Eva Longoria
Eva Longoria egy júliusi demokrata párti politikai eseményen
Vágólapra másolva!
Eva Longoria egy 940 Saturdays című nevelési tanácsadó könyv alapján fejleszt komédiasorozatot az ABC számára (ezen a csatornán futott annak idején a Született feleségek is).
Vágólapra másolva!

A széria alapjául szolgáló kötet a születéstől egészen a kamaszkorig segít tanácsot adni a szülőknek (a címe onnan ered, hogy 940 szombat telik el egy gyerek születésétől addig, amíg 18 éves nem lesz).

A könyvből Chrissy Pietrosh és Jessica Goldstein forgatókönyvírók fognak fikciós sorozatot varázsolni – a két szakember már a 2015–16-ban futott Telenovela című NBC-sitcomon is együtt dolgozott Longoriával.

Eva Longoria egy júliusi demokrata párti politikai eseményen Forrás: Saul Loeb / AFP

A hírek szerint a tanácsadó könyvet úgy dramatizálják, hogy három, egymással baráti kapcsolatban álló családon keresztül mutatják be, hogy mily módon is élik túl ezt a bizonyos 940 hétvégét.

A 940 Saturdaysnek Eva Longoria az executive producere lesz, UnbeliEVAble Entertainment nevű produkciós cégén keresztül. A vállalkozásnak köszönhetően a színésznőt egyre inkább komolyan veszik producerként is – ő lett például a női főhőssel újraforgatandó Magnum executive producere is, de emellett egy Big of Me című vicces tévéfilmen is dolgozik.