Kid Cudi színész-énekes után (aki depresszió és öngyilkos gondolatok miatt vonult nemrégiben egy rehabilitációs intézetbe) újabb híresség árulta el, hogy súlyos mentális betegséggel küzd. Amanda Seyfried egy női magazinnak tárta fel depresszióját.

A harmincéves sztár az Allure-nek mesélt arról, hogy egész életében depresszióval küzdött, és emiatt már 11 éve egy Lexapro nevű antidepresszánst szed.

„Habár a legalacsonyabb dózist szedem, nem látom értelmét, hogy lejöjjek róla. Akár placebo, akár nem, minek kockáztatnék? Különben is, miért kéne hadakoznom a gyógyszerszedés ellen? A stigmatizálás miatt, hogy valamilyen szerrel élek? A mentális zavar sajnos olyasmi, amit az emberek teljesen más kategóriába sorolnak, mint a többi betegséget. Valójában azonban ugyanolyan komolyan kéne venni, mint bármilyen más betegséget" – mondta Seyfried.

Forrás: Allure

A színésznő azt is elárulta, hogy kényszerbetegségét viszont végre-valahára teljesen kordában tudja tartani.

Ahogy idősödöm, úgy enyhülnek a kényszeres gondolataim és félelmeim. A gondolat, hogy a legtöbb félelmemnek nincs reális alapja, sokat segít" – vallotta be Amanda Seyfried, akit tévében legközelebb a Twin Peaks jövőre érkező folytatásában láthatunk.