Megint feltámad a Knight Rider-sorozat

2016.10.26. 14:09

A beszélő autót és bűnüldöző emberi társát 2017-ben láthatjuk újra. Az új köntöst ezúttal a Halálos iramban-filmek és a Star Trek: Mindenen túl révén ismert producer-rendező, Justin Lin húzza rá a nyolcvanas évekbeli David Hasselhoff-sorozatra.

Lin producerként bábáskodik az újraálmodott szériánál, amelynek a szereposztásáról egyelőre még nem döntöttek.

Justin Lin a Star Trek: Mindenen túl forgatásánForrás: Paramount Pictures / Bad Robot / / Collection Christophel / AFP

„A Knight Rider egy ikonikus franchise, amelynek a mesterséges intelligenciára és az önműködő autókra vonatkozó elgondolásai a nyolcvanas években még science-fictionnek számítottak, ma már azonban tudományos tények"mondta Chad Gutstein, az új sorozatot gyártó Machinima vezérigazgatója.

„Justin generációja egyik legjobb történetmesélője, és nem is lehetnénk ennél izgatottabbak, hogy vele frissíthetjük fel a Knight Ridert a rajongók egy új nemzedéke számára" – tette hozzá Gutstein.

Az eredeti Knight RiderForrás: Kobal / The Picture Desk / AFP

Az eredeti beszélő autós széria 1982 és 1986 között futott. 2008-ban már megélt egy remake-et: a mindössze egyetlen évadig tartó sorozatban Justin Bruening játszotta Michael Knightot, KITT szinkronhangja pedig Val Kilmer volt. Az évek során tévéfilmek is születtek az eredeti mű spin-offjaiként: a Knight Rider 2000 és a Knight Rider 2010, illetve volt egy Knight Rider Team című széria is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK