Hullát találtak a medencéjében, de tisztázták a tévést

Horizontal
British entertainer Michael Barrymore (L) arrives at Ealing Magistrates court in London on December 7, 2011. Barrymore attended court charged with possession of cocaine and being drunk and disorderly following an early-morning car collision on November 22. AFP PHOTO / FACUNDO ARRIZABALAGA / AFP PHOTO / FACUNDO ARRIZABALAGA
Vágólapra másolva!
A rendőrség elismerte, hogy hibázott Michael Barrymore tizenöt évvel ezelőtti ügyében – akkor egy halott férfit találtak a tévés medencéjében.
Vágólapra másolva!

A The Mirrornak a legfelsőbb bíróság mutatta meg a rendőrség friss nyilatkozatát, miszerint nem megfelelően jártak el egy 2001-es ügyben, Michael Barrymore ezzel kapcsolatos letartóztatása sem volt helyénvaló.

Barrymore medencéjében 2001-ben holtan találtak egy Stuart Lubbock nevű férfit, akinek alkohol és drog is volt a vérében, illetve a végbélnyílása körül is voltak sérülések. A halál oka fulladás volt, de érthető módon Barrymore-t is kapcsolatba hozták az esettel, azt pletykálták, hogy drogos orgiákat tartott a házában.

Michael Barrymore megérkezik a bíróságra 2011-ben Forrás: AFP/Facundo Arrizabalaga

A Nagy-Britanniában ismert tévés személyiséget csak 2007-ben tartóztatták le: 36 órát ült vizsgálati fogságban, utána elengedték kellő bizonyíték hiányában.

Barrymore az eset előtt több tévés vetélkedőt, szórakoztató műsort vezetett, de az ITV rögtön a hír kipattanása után bontotta vele a szerződését. Később megjelent többek között a Celebrity Big Brother-ben, de már korántsem foglalkoztatták olyan szívesen – hiába nem bizonyítottak rá soha semmit, hivatalosan csak most tisztázták.